alicankaradag
Üye
- İsim
- Alican
Arkadaşlar herkese selamlar,
Bazılarınızın bildiği gibi aracımı sattım. Şuan araç bakıyorum ve sarı sitede gözüme bir araç çarptı, hoşumada gitti lakin tek sıkıntı km 100k ya yaklaşmış durumda. 1.4 tsi aracı olan ve yüzbini devirmiş arkadaşlara özellikle danışmak istiyorum. O km lerde çıkardığı ya da çıkarabileceği ağır bir masraf olur mu dersiniz ? Beğendiğim aracın sahibi belki de aramızdadır, o görse daha da güzel olabilir normalde es geçerdim ama öyle opsiyonlar var ki kendimi alamadım. Gördüklerimi buraya da yazayım ve fikir alışverişi yapalım isterim :
-r line direksiyon simidi ve vites topuzu
-r line uled (çift U olanlardan ve 12 bölge adaptif, PXD oluyor sanırım)
-ACC + şerit takip + kör nokta uyarı
-sürüş modu
-discover pro 9.2” navi (bu da R line larda olan büyük ekrandan sanırım)
-fender ses sistemi
-park assist 3.0 (kendi kendine park)
-ön arka vienna leadher koltuklar (önlerde ısıtma var)
-panoramik cam tavan ve geri görüş kamerası
eksik kalan bi keyless ve dsg kalmış. Maaşallah yok yok Hata boya değişen yok, bakımlar yetkilide yapılmış. Çok kararsız kaldım. Yüksek km lerde kullanmış arkadaşların fikri çok önemli. Lütfen görüşlerinizi eksik etmeyin.
Bazılarınızın bildiği gibi aracımı sattım. Şuan araç bakıyorum ve sarı sitede gözüme bir araç çarptı, hoşumada gitti lakin tek sıkıntı km 100k ya yaklaşmış durumda. 1.4 tsi aracı olan ve yüzbini devirmiş arkadaşlara özellikle danışmak istiyorum. O km lerde çıkardığı ya da çıkarabileceği ağır bir masraf olur mu dersiniz ? Beğendiğim aracın sahibi belki de aramızdadır, o görse daha da güzel olabilir normalde es geçerdim ama öyle opsiyonlar var ki kendimi alamadım. Gördüklerimi buraya da yazayım ve fikir alışverişi yapalım isterim :
-r line direksiyon simidi ve vites topuzu
-r line uled (çift U olanlardan ve 12 bölge adaptif, PXD oluyor sanırım)
-ACC + şerit takip + kör nokta uyarı
-sürüş modu
-discover pro 9.2” navi (bu da R line larda olan büyük ekrandan sanırım)
-fender ses sistemi
-park assist 3.0 (kendi kendine park)
-ön arka vienna leadher koltuklar (önlerde ısıtma var)
-panoramik cam tavan ve geri görüş kamerası
eksik kalan bi keyless ve dsg kalmış. Maaşallah yok yok Hata boya değişen yok, bakımlar yetkilide yapılmış. Çok kararsız kaldım. Yüksek km lerde kullanmış arkadaşların fikri çok önemli. Lütfen görüşlerinizi eksik etmeyin.
Moderatör tarafında düzenlendi: