emrahtoy
Yeni Üye
- İsim
- Emrah TOY
Merhaba arkadaşlar;
Aranıza yeni katılmamdan ötürü bir kusurum olursa lütfen uyarmaktan çekinmeyin
2 ( orta boy ) köpeğim var ve arka bagajda havuzlarında mutlu mesut yolculuk yapıyorlar. Ancak bagaja atlarken tampon ile bagajın buluştuğu çıkıntıyı çizebilecek darbeler oluşuyor. Bu darbelerden korunmak için bagaş eşiği koruyucu ya da arka tampon üstü koruyucu almayı planlıyorum.
Görebildiğim kadarıyla 3 türü var.
Daha önce benzer tecrübesi olan varsa benimki gibi bir ihtiyaç için hangisini tavsiye edersiniz?
Aranıza yeni katılmamdan ötürü bir kusurum olursa lütfen uyarmaktan çekinmeyin
2 ( orta boy ) köpeğim var ve arka bagajda havuzlarında mutlu mesut yolculuk yapıyorlar. Ancak bagaja atlarken tampon ile bagajın buluştuğu çıkıntıyı çizebilecek darbeler oluşuyor. Bu darbelerden korunmak için bagaş eşiği koruyucu ya da arka tampon üstü koruyucu almayı planlıyorum.
Görebildiğim kadarıyla 3 türü var.
- Etiket biçiminde ( Çabuk sökülebilir ve yeterince korumayabilir diye düşünüyorum )
- Kauçuk ped ( Ani sürtünmelerde yerinden çıkabilir ya da yıpranıp kötü görünebilir )
- Metal koruyucu ( En mantıklısı gibi görünsede tekrar sökülmesi mümkün mü bilemedim )
Daha önce benzer tecrübesi olan varsa benimki gibi bir ihtiyaç için hangisini tavsiye edersiniz?
Moderatör tarafında düzenlendi: