far anahtarı sıfır konumunda esas u ledlerin yanması gerekir standardı budur hocam. bunun için ayrıca bir kodlama yok. dediğiniz gibi her modda yanıyor.yandığı için ön sinyallerle çakarlı çalışır. bu kodu açıp denediniz mi?Dark975 dedi:selam. ben 44 noyu yaptım arka tarafın çakarlı olması için ama ön tarafı yapamadım. sebebi de benim aracta far anahtarı sıfır konumundayken de u ledlerin yanıyo olması. sıfır, auto, park konumlarının hepsinde yanıyor. bu şekilde kodlanmıştı ama nereden kodlandıgını bilmedigimden kapatamıyorum. sıfır konumunda kapansa muhtemelen yukarıdaki kodlama da çalışacak.
Hocam siz de bir kablo alın bence. Bir defa işlem yaptırıp birsürü para vermektense elinizde kablonuz olsun istediğinizi açar istemediğinizi kapatırsınız. Forumdan yardım isteyen arkadaşlara da yardımcı olabilirsiniz.major24 dedi:İyi ki yapılan uygulamayı beğenmedim yoksa yaptıramayacağım için aklım kalacaktı.
Henüz vagcom uygulatamadığım aracımla Gündüzleri Park mod , Akşamları Auto mod da takılıyoruz.
Şuan iş durumum, muglada mi kalacağım yoksa dışarı mi gideceğim belli olmadığından kablo siparişi vermedim.MSE dedi:Hocam siz de bir kablo alın bence. Bir defa işlem yaptırıp birsürü para vermektense elinizde kablonuz olsun istediğinizi açar istemediğinizi kapatırsınız. Forumdan yardım isteyen arkadaşlara da yardımcı olabilirsiniz.İyi ki yapılan uygulamayı beğenmedim yoksa yaptıramayacağım için aklım kalacaktı.
Henüz vagcom uygulatamadığım aracımla Gündüzleri Park mod , Akşamları Auto mod da takılıyoruz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Orijinali baya pahalı galiba. İstediğim özellikleri açtıktan sonra bence çok bir önemi yok hocam. Benim de alınacak listem epey dolu. Zamanla alırız inşallahmajor24 dedi:Haha eyw. Hocam ben Orj. Kablo alacağım. Butceyi duzene sokmam lazim. şimdilik ilk hedefimde araç içi kamera var. Ondan sonra vereceğim kablo siparişini.
orjinal kablo 600 $ civarı galiba.major24 dedi:Haha eyw. Hocam ben Orj. Kablo alacağım. Butceyi duzene sokmam lazim. şimdilik ilk hedefimde araç içi kamera var. Ondan sonra vereceğim kablo siparişini.
Emin misiniz ? Daha önceden bakmıştım ve hatırladığım kadarıyla 200-250TL ye geliyordu ? Belki de daha az.yusuf dedi:orjinal kablo 600 $ civarı galiba.Haha eyw. Hocam ben Orj. Kablo alacağım. Butceyi duzene sokmam lazim. şimdilik ilk hedefimde araç içi kamera var. Ondan sonra vereceğim kablo siparişini.
Orhan Hoca dedi:far anahtarı sıfır konumunda esas u ledlerin yanması gerekir standardı budur hocam. bunun için ayrıca bir kodlama yok. dediğiniz gibi her modda yanıyor.yandığı için ön sinyallerle çakarlı çalışır. bu kodu açıp denediniz mi?selam. ben 44 noyu yaptım arka tarafın çakarlı olması için ama ön tarafı yapamadım. sebebi de benim aracta far anahtarı sıfır konumundayken de u ledlerin yanıyo olması. sıfır, auto, park konumlarının hepsinde yanıyor. bu şekilde kodlanmıştı ama nereden kodlandıgını bilmedigimden kapatamıyorum. sıfır konumunda kapansa muhtemelen yukarıdaki kodlama da çalışacak.
gündüz farların yani bizdeki u ledleri media ekrandan kapama ve u ledlerin el frene bağlanması kodlamaları da var ama bunları yapsanız bile önlerin çakarlı çalışmasına engel değil. bende durum bu şekil.