Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar. Aranıza yeni girmiş bulunmaktayım.Yıllarca Mercedes (W204)ve Opel J kasa arasında gidip gelen şahsi araçlar arasında ilk defa Golf ile tanıştım şuana kadar tam anlamıyla muhteşem olduğunu söyleyebilirim. Ancak sizlere bir kaç şey danışmak istiyorum.
Aracım Comfortline ancak Highline'ın ULED farları mevcut, buraya kadar şahane. Aynaların otomatik katlanır veya tuş ile katlanmasını istiyorum, bu mümkün mü ?
Km, devir kadranının oradaki araç bilgisayarı ve dokunmatik ekran İngilizce bunu Türkçe'ye çevirmem mümkün mü ?
Geri Görüş Kamerası taktırma şansım var mıdır ?
Bunların maliyet ve montaj kısmı astronomik bir rakam tutar mı acaba , yetkili servisinde Doğuş Oto da bu işlemi yaptırabilir miyim ?
Şimdiden teşekkür ederim. Kazasız günler...
Aracım Comfortline ancak Highline'ın ULED farları mevcut, buraya kadar şahane. Aynaların otomatik katlanır veya tuş ile katlanmasını istiyorum, bu mümkün mü ?
Km, devir kadranının oradaki araç bilgisayarı ve dokunmatik ekran İngilizce bunu Türkçe'ye çevirmem mümkün mü ?
Geri Görüş Kamerası taktırma şansım var mıdır ?
Bunların maliyet ve montaj kısmı astronomik bir rakam tutar mı acaba , yetkili servisinde Doğuş Oto da bu işlemi yaptırabilir miyim ?
Şimdiden teşekkür ederim. Kazasız günler...