silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Güzel değerler hocam. Siz araca alışacaksınız ve aracın parçaları da birbirine alışacak. Bunlar olduktan sonra daha güzel değerler yakalamak mümkün.macman35 dedi:Cumartesi günü aracımı Çorumdan teslim aldım, Ankara ya kadar araca ve viteslere alışma sürecim oldu. Ankaraya kadar ortalama tüketim 5,9 lt civarıydı, İzmire geldiğimizde ortalama 5.3 litreydi. Araca alıştıktan sonra şehirlerarası ortalamanın düşeceğini düşünüyorum.
bu arada aracınızın modeli neydimacman35 dedi:Cumartesi günü aracımı Çorumdan teslim aldım, Ankara ya kadar araca ve viteslere alışma sürecim oldu. Ankaraya kadar ortalama tüketim 5,9 lt civarıydı, İzmire geldiğimizde ortalama 5.3 litreydi. Araca alıştıktan sonra şehirlerarası ortalamanın düşeceğini düşünüyorum.
Hocam hayırlı olsun.macman35 dedi:Cumartesi günü aracımı Çorumdan teslim aldım, Ankara ya kadar araca ve viteslere alışma sürecim oldu. Ankaraya kadar ortalama tüketim 5,9 lt civarıydı, İzmire geldiğimizde ortalama 5.3 litreydi. Araca alıştıktan sonra şehirlerarası ortalamanın düşeceğini düşünüyorum.