M Mserbet Üye Katılım 9 Eyl 2019 Mesajlar 46 Tepkime puanı 13 İsim Melih 18 Eyl 2019 #2 Arkadaslar merhaba , Aracim midline plus sis fari taktirmak istiyorum ama internette de ekli fotoda olani gordum . Daha once bu uygulamayi yaptiran varmi sisler yerine bu daha gosterisli duruyor ama kararsiz kaldim . Bunun montaji daha basit dediler ama guvenemedim .
Arkadaslar merhaba , Aracim midline plus sis fari taktirmak istiyorum ama internette de ekli fotoda olani gordum . Daha once bu uygulamayi yaptiran varmi sisler yerine bu daha gosterisli duruyor ama kararsiz kaldim . Bunun montaji daha basit dediler ama guvenemedim .
AhmetCakmak Yönetici Katılım 17 May 2017 Mesajlar 5,989 Tepkime puanı 8,876 Konum İstanbul İsim Ahmet Çakmak 18 Eyl 2019 #3 Bu sis farı kadar aydınlatmayacağı gibi yalnızca görünüş için olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bence yakışmıyor da.
Bu sis farı kadar aydınlatmayacağı gibi yalnızca görünüş için olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bence yakışmıyor da.
mutlubey17 Katılımcı Üye Katılım 23 Ağu 2017 Mesajlar 1,045 Tepkime puanı 612 Konum Çanakkale İsim İsmail 18 Eyl 2019 #4 Facebok sayfasında bir golf grubunda alan arkadaşın 2 sefer su değmesi yüzünden bozulduğu ve sonra söktüğünü söyledi
Facebok sayfasında bir golf grubunda alan arkadaşın 2 sefer su değmesi yüzünden bozulduğu ve sonra söktüğünü söyledi
KS KS M Mserbet Üye Katılım 9 Eyl 2019 Mesajlar 46 Tepkime puanı 13 İsim Melih 19 Eyl 2019 #5 @mutlubey17 evet hocam bende denk geldim bu tarz yorumlara sanirim almiyorum