@Serkanasn Hayırlı olsun. 3 sene kadar focus MK3 kullandım bende. İlk aldığım araçtı ve sıfır almıştım. Ancak o zaman araba işlerini pek bilmediğimden atmosferik almıştım, yıkılmıştım sonrasında
Daha sonra satıp golfe geçmiştim.
Focus iyidir, yol tutuşta sınıfırının en iyisidir. Bunu hem Golfü hem de Focusu ciddi anlamda uzun ve dikkatli kullanan birisi olarak söyleyebilirim.
Aracınız dolu, focuslar da malesef donanım bulmak kolay değildir. Vw ile ayrıldığı nokta budur. Titanium aldın dersin, Golf'ün comforline'ına bile denk gelmeyebilir. Xenon bulmak zaten çok zor, ama sizde var. Güle güle kullanın.
Otomatik park falan da var... Direksiyonun sol tarafını görsem tekno paket var mıydı anlardım ama buradan çözemedim.
Hayırlısı olsun diyorum. Sorunuz olursa buralardayım. Keşke dizel powershift almış olsaydınız, çok başarılı bir kombinasyondur. Çok net şekilde dizel dsg golften daha iyidir. Ama benzinde Golf her daim önde. Çünkü Focusun benzin ve dizel powershiftleri birbirinden farklı (kuru/yağlı kavrama) Neyse çenem düştü focus görünce.
selamlar.