Arkadaşlar mehaba, bugün son gün oldu benim için...Bugüne kadar bekledim belki yerine gelir,düşer diye ama hala aynı devam ediyor. Aracı 2 sene önce aldığımda yakıt değerleri 4.7 - 5.4 olarak değişkenlik gösteriyordu,daha sonradalarda bu değerler yükselmeye başladı sebebini çözemedim. Bugün kadar hep Shell'den Super 95 yakıt alıyorum sadece 1 kere farklı bi benzin istasyonundan almışımdır. Aracı sürekli kullanmıyorum 5 gün boyunca park halinde duruyor,sadece cumartesi ve pazar günleri belki işim dışında biryerlere gidersem hafta içi sadece 1 gün kullanıyorum ve kullandığım güzergahlar hep aynıdır.
2. Sorunu ise inanın bugün fark ettim. Bugün aracı hava hazır güneşli iken detaylı bir temizlik yapayım dedim...sağ aynayı silmek için eğildiğimde bu lekeyi gördüm. Birşey akmışda anında temizlemediğim için kuruyup kalmış gibi,ama bu lekenin bendenmi yoksa başka bir nedenle mi oluştuğunu inanın hatırlamıyorum. Bu lekeyi aseton vb. birşeyle çıkarmak mümkün olur mu ?
vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.
2. Sorunu ise inanın bugün fark ettim. Bugün aracı hava hazır güneşli iken detaylı bir temizlik yapayım dedim...sağ aynayı silmek için eğildiğimde bu lekeyi gördüm. Birşey akmışda anında temizlemediğim için kuruyup kalmış gibi,ama bu lekenin bendenmi yoksa başka bir nedenle mi oluştuğunu inanın hatırlamıyorum. Bu lekeyi aseton vb. birşeyle çıkarmak mümkün olur mu ?
vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.