Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Ben45 Yeni aldigimda bende de olmustu 115 beygirlik, 110 lukta böyle bi sorun yoktu, o yüzden sasirmistim, 4 ay sonra gecti, sessiz normal calisiyor marsa bastigimda
@Ben45 siz bı uzun yola çıkın ilk başlarda huyuna suyuna gidin sonra bı 6 dan 4 çekin iplerin kimin elinde olduğunu anlasın biraz zorlayın bı kendine gelsin arabayı acın o kendine gelir şimdi nerden çıktı diyebilirler arkadaşlar ama 136 bin km ilk sahibi amcamdan bı golf 7 aldım dizel araba nasıl sağır anlatamam yani arada kullanirdim 3 5 km ayda yılda bir pekte dikkatimi cekmezdi takı satışı üstüne alanakadar baktım araba yurumuyo bunun depoyu sheelden depoyu doldurdum çıktım uzun yola yenmi yemenmi 5 ten 3 de çektim 4 viteste 4500 rpm e kadarda asıldım bı tokat yaptım bolu dağına vurdum 3 vitesten yukarı atmadım iyice yordun şu anda 2 de bile sariyo ayağını gazdan cekmedigin sürece hafif nem olsun yere dussun o çiğ 3 de nereye gidicegini sasiriyo lafın özü yeni arabada olur 3 silindirin etkiside var tabi ve akü küçük kalabilir siz bı uzun yol yapın