vınlama sesi

Caglar55

Yeni Üye
İsim
Caglar
gaz verdikçe fan sesine benzer bir ses gelmektedir .özellikle kapalı alanlarda bu ses daha da belirginleşiyor yakıt pompası sesi  değil. bu ses ne olabilir. bu sorunu yasayan varmı 

Merhaba 

2013 90 Bmt dizel aracimdanda. Var. Yolcu kismi tarafindan v kayisinin ordan gelen 5-15 hizlarda giderken ufak gaz ile ilerlerken bi bilgisayar kasasindan gelen sese benzer bir ses geliyor  avare bilyalari diyebildildiler baska bisey bulmadilar sikinti olmadigi icin baktirmadim oyle biniyorum neyden geldigini merak ediyorum benden

tesekkurler

Upvote 0
Merhaba 
2013 90 Bmt dizel aracimdanda. Var. Yolcu kismi tarafindan v kayisinin ordan gelen 5-15 hizlarda giderken ufak gaz ile ilerlerken bi bilgisayar kasasindan gelen sese benzer bir ses geliyor  avare bilyalari diyebildildiler baska bisey bulmadilar sikinti olmadigi icin baktirmadim oyle biniyorum neyden geldigini merak ediyorum benden
tesekkurler

Aracinizda led var mi ledlerin fani da yapabilir

Benimde benzer ses vardi far yukseklik ayari motoru bozulmus dislisi surekli ses yapiyordu vinlana tarzi

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Upvote 0
Yakıt boruları 1600-2200 arası hızlanırken grrr sesi yapıyor ama sizin kastettiğiniz o mu bilemiyorum.

Upvote 0
Hala cozum bulamadim. Araba cok yakiyor bence. Arabam uzun yolda ortalama yedi litre yakiyor hiz ortalamam 115. Sizdeki ortalamalar nedir 

Upvote 0
@salcek bozuk bisey gozukmuyo ama devirdaim yada bilmedigin avere bilyasi olablir dediler 1250-1400 devirleri arasinda ivmelenirken gaza dokundugumda yapiyo.  Yada ayni devirlerde  gaza basmayinca yapmiyo gaza bastigimda oluyor. Sesin tanimi boyle elektronik bi bozuk islemci sesi gibi farkli bi ses 

Upvote 0
@Aliyurek3838  bence aracınızla sadece hızlanırken ses geliyorsa turbodan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle.Bende de ıslık sesine benzer bir ses gaza yüklendiğimde geliyordu garantiden değişim yaptırmıştım sonra kesti.

Upvote 0

Geri
Üst Alt