Çin malı olan en dandiği, Orjinal logosuz dedikleri diyelim ki o parçayı bosch üretiyor., bosch orjinal yedek parça için vw’ye ve vw’nin bağlı olduğu yetkili servislere tedariği için bu parçayı üretirken VW AG logosu ile üretim yapar., buna orjinal yedek parça/Genuie Parts/Original Equipment diyoruz.,Su deflektörü denilen bu parçayı almayı düşünüyorum çin olanı 90 lira servis 300 fiyat çekti, bir sitede de orj logosuz diyor o ne anlama geliyor acaba bilen var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 24743
Araç 2015, servise bizzat uğradım "bu parçada indirim olmuyor abi ama takmada yardımcı oluruz sadece parça ücreti verirsin" dedi eve geldim parçayı 2dk da kendim çıkardım bir olayı yokmuş. Çıkan parçanın altında vw logosu ve made in germany yazısı var ben çin macaristan falan bekliyordum firmalar genelde bu tarz ürünleri dışarıda yaptırıyor. İndirim olayını kafalarına göre mi yapıyor bu adamlar yoksa bir kuralı var mı?@bf417 Araç kaç model.? Servisin 300 dediği parçaya %25 zubizu indirimi eklediğimizde fiyat 225 e düşer.. çin malı olan da üretim kalıpları düzgün olmadığı için parça birebir yerine oturtmada zorluk yaşarsınız., logosuz olan pahalı değilse alın gitsin en azından böyle sıkıntılar çıkarmaz..
Anladım çakallıkta son nokta desenize@forzaGilles Maalesef işçilik yapmayacakları satışlarda indirim yapmıyorlar.
Bir de indirimi, kdv'siz fiyattan hesaplayıp kdv ve işçilik ekleyince çok bişey farketmiyor. Ben de 1000 lira tutacak işi %25 ile 750 liraya yapıyorlar zannediyordum.
Evet sadece parçayı almaya kalktığınızda indirim olmuyor, montajı da orda yaptırmazsak indirim yapılmıyor.,@forzaGilles Maalesef işçilik yapmayacakları satışlarda indirim yapmıyorlar.
Bir de indirimi, kdv'siz fiyattan hesaplayıp kdv ve işçilik ekleyince çok bişey farketmiyor. Ben de 1000 lira tutacak işi %25 ile 750 liraya yapıyorlar zannediyordum.