O Osman33 Yeni Üye Katılım 4 Eyl 2019 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 İsim Osman 3 Kas 2019 #2 Merhaba golf tutkunlari, Golf7 arka koltuk oturma yerini sökemiyorum kılıf takacağım, ama bit türlü sokemedim.
Merhaba golf tutkunlari, Golf7 arka koltuk oturma yerini sökemiyorum kılıf takacağım, ama bit türlü sokemedim.
tcu_halil Üye Katılım 19 Haz 2018 Mesajlar 204 Tepkime puanı 122 İsim Halil 3 Kas 2019 #3 @Osman33 hocam bunun aynı aşağı yukarı sağ solda bide çırt var işte başka bi şeyi yok
mbonat Katılımcı Üye Katılım 28 May 2018 Mesajlar 2,194 Tepkime puanı 1,573 Konum Sakarya İsim Bahadır 4 Kas 2019 #4 İsofix kapaklarını sökün uç kısmına basınca kilidi açılcaktır. Sonra mindierin ucundan yukarı doğru kaldırın çıkarmak içinde sırtılağa doğru ittirip yerinden çıkartın .
İsofix kapaklarını sökün uç kısmına basınca kilidi açılcaktır. Sonra mindierin ucundan yukarı doğru kaldırın çıkarmak içinde sırtılağa doğru ittirip yerinden çıkartın .
onurmat Üye Katılım 22 Kas 2018 Mesajlar 368 Tepkime puanı 156 Konum Eskişehir İsim Onur 4 Kas 2019 #5 Osman33 dedi: Merhaba golf tutkunlari, Golf7 arka koltuk oturma yerini sökemiyorum kılıf takacağım, ama bit türlü sokemedim. Genişletmek için tıkla ... @Osman33
Osman33 dedi: Merhaba golf tutkunlari, Golf7 arka koltuk oturma yerini sökemiyorum kılıf takacağım, ama bit türlü sokemedim. Genişletmek için tıkla ... @Osman33
M Mahirercan Yeni Üye Katılım 6 Mar 2020 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 İsim Mahirercan 29 Mar 2020 #6 @mbonat selam kardeşim. Isofix kapağını nasıl pasif hale getirecez. Kilidi açamadım bir turlu
M Mahirercan Yeni Üye Katılım 6 Mar 2020 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 İsim Mahirercan 29 Mar 2020 #7 @mbonat @mbonat selam kardeşim. Isofix kapağını nasıl pasif hale getirecez. Kilidi açamadım bir turlu Açamadım. Koltuk oturagini çıkaramadım.
@mbonat @mbonat selam kardeşim. Isofix kapağını nasıl pasif hale getirecez. Kilidi açamadım bir turlu Açamadım. Koltuk oturagini çıkaramadım.