mehmetcimcik
Üye
Arka bagajı bir kontrol edin yedek lastığın altına bakın eğer orada da su varsa çözümü basit ...değilse sıkıntılı bir durum vardır kapılardaki lastiklerden bile alabiliyor@ogzogz evet tahminen öyle oldu servisle görüştüm bir süre takip edin yağmursuz havada vs tekrar böyle bir durum olursa tahliye kanalları ile alakalı bir durum olabilir dediler şu an kurudu zaten takipteyim teşekkür ederim
Araç ağaç altında çok kalıyorsa ön camın altındaki bölgeye giren yapraklar bir süre sonra tıkıyor balçık gibi oluyor., tahliye olamayan su klimanın hava çektiği bölgeden içeri dolar., klima filtresini söküp bakın ıslaklık var mı diye..@ogzogz evet tahminen öyle oldu servisle görüştüm bir süre takip edin yağmursuz havada vs tekrar böyle bir durum olursa tahliye kanalları ile alakalı bir durum olabilir dediler şu an kurudu zaten takipteyim teşekkür ederim
Birazdan onu da kontrol edeyimArka bagajı bir kontrol edin yedek lastığın altına bakın eğer orada da su varsa çözümü basit ...değilse sıkıntılı bir durum vardır kapılardaki lastiklerden bile alabiliyor
Şu an kurudu paspası bir süre kullanmayacam gazete serdim kontrol altında tutup tekrar bakacamAraç ağaç altında çok kalıyorsa ön camın altındaki bölgeye giren yapraklar bir süre sonra tıkıyor balçık gibi oluyor., tahliye olamayan su klimanın hava çektiği bölgeden içeri dolar., klima filtresini söküp bakın ıslaklık var mı diye..
@mehmetcimcik uzun süreli soğuk klima kullanırsanız, tekrar olup olmadığını test edebilirsiniz. Yoksa malum kışa giriyoruz. Artık sıcak kullanmaya ya da soğuk az kullanmaya başladık. Emin olabilmeniz için biraz soğuk klima açarak deneyebilirsiniz. Bu sayede diğer yerleri kontrol etmeye yönelebilirsiniz.@ogzogz evet tahminen öyle oldu servisle görüştüm bir süre takip edin yağmursuz havada vs tekrar böyle bir durum olursa tahliye kanalları ile alakalı bir durum olabilir dediler şu an kurudu zaten takipteyim teşekkür ederim