Hocam kaça aldınız ?@driver_can üstat doğru almışmıyım? Gelen kutunun üstünde E ile başlayan kod üzerine kargocu etiket yapıştırmış teyit edemedim. Etiket kodu sıyırmış
Ekli dosyayı görüntüle 25231
Evet yaylar doğru.@driver_can üstat doğru almışmıyım? Gelen kutunun üstünde E ile başlayan kod üzerine kargocu etiket yapıştırmış teyit edemedim. Etiket kodu sıyırmış
Ekli dosyayı görüntüle 25231
Sefaköy X Power Tuning firmasında buldum. 1 tane kalmış. İlk önce yok dediler sonra rafın arkasında kalmış dediler 1100 tl ye aldım. DP Tuning firmasına sordum evet dedi onlar bizden yüklü miktarlarda alım yapıyorlar gönül rahatlığı ile alabilirsiniz deyince fiyatta uyguna gelince aldım. DP Tuning 1250 tl diyordu stok olmayan ürün içinHocam kaça aldınız ?
Vogtland İstanbul’da beyaz garage getirdi. Geçenlerde stoklara geldi diyorduBen 1 aydır bakıyorum yok yok yok. İlanlardaki ürünlere kanmayın 2 defa ürün geldi geri gönderdim . Aaaa yanlış gelmiş , yok bu ürün olur size felan ama hiç doğru kod gelmedi elime .Dizeller için bulmak çok zor.Vogtland ın dizel golf 7 için ürün kodunu bilen varmı ?