@magic
Açıkçası harikalar yaratmıyor ama iş görüyor, evimizin konumu nedeni ile hortum, çeşme yok, bu 8 litre ve yanında birde 5 litrelik su şişesi ile arabamı yıkayabiliyorum, hemde mükemmel su tasarrufu sağlıyor. 13 litre su ile aracım temizlenmiş oluyor çok kirli değilse.
Önemli olarak sık pompalama ile basıncın yüksek tutulması, aracı çok rahat temizliyor. Araç temiz ufak toz varsa su tutup kurularsanız olabilir ama ben hep önce ıslayıp, üzerine ufak bir kovada hazırladığım meguiars sarı şampuan ile yıkama süngeri ile yıkıyor, sonra su ile durulayıp, uber blue isimli mucizevi havlu ile aracı kuruluyorum, sonuç muhteşem oluyor, hem kendim ilgilendiğim için mutlu oluyorum, hem yıkamacıdan daha emin ve zararsız yıkanıyor.
Bahsettiğim üzere cam kenarlarındaki lastikler kesilebiliyor, ayrıca eski aracımda lastik basıncı vb. bilgileri gösteren metal etiket (kapı içinde) , yıkamacı buna tazyikli suyu vurduğu gibi bir miktarı kalkmıştı, ben böyle ufak detayları dahi kafaya taktığım için üzülmüştüm.
Kısacası memnunum benim gibi hortum ile yıkama imkanınız yok ise ve uğraşırım aracımla ilgilenirim derseniz, işinizi görecektir.