Alitasdelen
Yeni Üye
- İsim
- Ali
Aracımı yeni aldım bluetooth yok 2013 comfort orjınal bir sekilde olabilirmi fazla para harcadan
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben kendim kullanmadim ancak hem forumda hem de uluslararasi forumlarda Çin Orjinal cihazlari icin Avrupa Cihazlarina nazaran Muzik Ses kalitesi konusunda şikayeti olanlar var, baslarin iyi olmadığı, sesin biraz parlak olduğuna, Bluetooth'la Müzik dinlerken seviyenin düşük olduguna dair yorumlar var.eğer aliexpressten alışveriş yaparsanız hem daha büyük ekran hem orijinal cihaz alırsınız ayrıca apple carplay'de olur arabanızda. çerçevesi ile birlikte alıp soket sokete değiştricekseniz başka hiçbir işçilik yok. ses kalitesi ve telefon konuşmalarında hiçbir sorun yaşamadım. vergide dahil olmak üzere daha uyguna gelir.
ekolayzer ayarlarıyla oynayarak büyük ölçüde düzeliyordu o sanırım öyle bir şey okumuştumBen kendim kullanmadim ancak hem forumda hem de uluslararasi forumlarda Çin Orjinal cihazlari icin Avrupa Cihazlarina nazaran Muzik Ses kalitesi konusunda şikayeti olanlar var, baslarin iyi olmadığı, sesin biraz parlak olduğuna, Bluetooth'la Müzik dinlerken seviyenin düşük olduguna dair yorumlar var.
Yaşarsınız aman dikkat edin@CemK phone/bluetooth özelliği olan orjinal çıkması takmayı düşünüyorum peki herhangi bir sorun yaşarmıyım?
Neden yaşarsınız dediğinizi anlamadım, ben taktırdım ve herhangi bir problem yaşamıyorum?Yaşarsınız aman dikkat edin