Yok zaten bilgi açısından aramışlar direkt 192k dediler pazarlık falan yapılır daha. Hoş araç almayı düşünmüyorum şu an için. Eldeki araç işimi fazlasıyla görüyor. Ben teker sayısını 2 ye düşürmenin peşindeyim bu aralar@Nfk abi isine karismak gibi olmasinda o paralara ben golf 7 kullanan birisi olarak gider bmw f30 kasa alirim daha iyi en azindan BMW
Motosiklet miYok zaten bilgi açısından aramışlar direkt 192k dediler pazarlık falan yapılır daha. Hoş araç almayı düşünmüyorum şu an için. Eldeki araç işimi fazlasıyla görüyor. Ben teker sayısını 2 ye düşürmenin peşindeyim bu aralar [emoji6]
Trafikten bıktım artık hocam şöyle sağdan sağdan efil efil işe gidip gelmek şart olduMotosiklet mi
Mantikli hareket aramiza hos geldin
En kisa zaman da gerceklestirTrafikten bıktım artık hocam şöyle sağdan sağdan efil efil işe gidip gelmek şart oldu [emoji4]
İnşallah hocam alınca da motorlarla buluşma yaparızEn kisa zaman da gerceklestir
Motoru almayi beklemeye gerek yok siz dahil buradaki tüm dostlari çaya corbaya okula beklerimİnşallah hocam alınca da motorlarla buluşma yaparız [emoji4]