Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar resim1 deki arabamın şuanki hali ama ben resim2 deki gibi gündüzlerimi öyle yapmak istiyorum kablom var nasıl yapabilirim hangi kanalda teşekkürler.
Merhabalar resim1 deki arabamın şuanki hali ama ben resim2 deki gibi gündüzlerimi öyle yapmak istiyorum kablom var nasıl yapabilirim hangi kanalda teşekkürler.
Hayir yani demek istedigim normalde gündüzler resimdeki gibi amerikanlar yapilirken gündüz ve park kapatilmis ben onlari geri acmak istiyorum amerikanlarla kalicak
@Harun31 Daha önce gündüz ledleriyle sinyalleri senkron kodlama yaptıysanız gündüzler açsanızda yanmaz. onun için sinyalleri amerikan park için kapı iç ambianslarla kodlamak gerekir. o zaman gündüz farını açabilirsiniz. bende de aynı olmuştu ordan biliyorum. ben senkronu direk ettim şimdi amerikanlarla gündüz farları aynı anda yanıyor senkron iptal.