Arkadaşlar selam, hiç birimiz koltuk lekelerini sevmeyiz ve özen gösteririz. Ancak bazen böyle durumlar olabiliyor. Bugün aracımın arka koltuğuna yarım şişe kadar soda döküldü. Direkt peçeteyle bastırdım, kuruladım. Yolda gelirken de zaten hava soğuk kalorifer acikti. 15 dakika kadar yol geldim hala ıslak gözüküyordu. Leke kalır mı acaba? Sodanın lekesi kalıyor mu bilgisi olan var mı?
Ben kendi tecrübelerimden bahsedeyim. Kahve kesinlikle leke yapıyor, siyah alcantarada yapıyor, bejde durum daha kötü. Su döküldüğü oldu, su herhangi bir leke bırakmadı. Bunların arasında en kötüsü sanırım süt dökülmesiymiş. Sat kurtul diyorlar internette, kokusu çıkmazmış Sizin deneyimlediğiniz lekeler nedir ve de bunları temizlemek için en mantıklı yol nedir?
Ben kendi tecrübelerimden bahsedeyim. Kahve kesinlikle leke yapıyor, siyah alcantarada yapıyor, bejde durum daha kötü. Su döküldüğü oldu, su herhangi bir leke bırakmadı. Bunların arasında en kötüsü sanırım süt dökülmesiymiş. Sat kurtul diyorlar internette, kokusu çıkmazmış Sizin deneyimlediğiniz lekeler nedir ve de bunları temizlemek için en mantıklı yol nedir?