Cem Üye Katılım 24 Mar 2016 Mesajlar 172 Tepkime puanı 39 İsim Cem 8 Ara 2019 #2 Arkadaslar aracım golf 7 manuel frekans gecıslerınde ayarlama yaptıgımda sure cok kısa oluyor bunun baska yolu yok mu veya ayarı
Arkadaslar aracım golf 7 manuel frekans gecıslerınde ayarlama yaptıgımda sure cok kısa oluyor bunun baska yolu yok mu veya ayarı
KS KS Cem Üye Katılım 24 Mar 2016 Mesajlar 172 Tepkime puanı 39 İsim Cem 8 Ara 2019 #3 Yok mu cevap veren
ogzogz Paylaşımcı Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 4,347 Tepkime puanı 5,809 İsim Ogz 8 Ara 2019 #4 Cem dedi: Arkadaslar aracım golf 7 manuel frekans gecıslerınde ayarlama yaptıgımda sure cok kısa oluyor bunun baska yolu yok mu veya ayarı Genişletmek için tıkla ... Neden bahsettiğinizi tam anlamadım. Manuel olarak frekans seçmek ise sağ taraftaki çevirmeli düğme ile ayar yapabiliyorum.
Cem dedi: Arkadaslar aracım golf 7 manuel frekans gecıslerınde ayarlama yaptıgımda sure cok kısa oluyor bunun baska yolu yok mu veya ayarı Genişletmek için tıkla ... Neden bahsettiğinizi tam anlamadım. Manuel olarak frekans seçmek ise sağ taraftaki çevirmeli düğme ile ayar yapabiliyorum.