mrvolkan
Üye
- İsim
- Volkan
değerli arkadaşlar bir süredir golf üm malum sitede ilanda bu aralar baya arayan var sanırım 61 bin gibi bi rakama satacagım
asıl derdim şimdi sedan bir araca geçiş yapmak istemem
daha önceki aracım corolla idi dolayısıyla bagaja o kadar alışmışızki golf bi bagaj konusunda 2 cocuklu bir aile icin yada bizim icin yetersiz.
şimdi sedan bir arac düsünüyorum haliyle fakat bütcem muhtemelen 70-72 aracı olacak.borclanmayı sevmiyorum o yüzden bütçeyi aşmayacagım.
düşündügüm araçlar şu şekilde
1-focus titanyum 2.el km si 10 bin civarı dizel manuel
2-2014-2015 aracı octavia yine 2.el ve düsük kmlerde dizel manuel
3-passat 2011-2013 modeller dizel manuel
4-nissan qq 2014-2015 2.el düsük kmlerde..dizel manuel
5-2009-2010 c180 benzinli otomatik
opel ,jetta ve toyota düsünmüyorum.
aslında aklıma yadan en mantıklı arac focus o yüzden ilk sıraya yazdım.focusun benzlisinide alabilirim farketmiyor.
fakat focus un iç hacmi dar diyen arkadaslar var o yuzden hafta sonu incelemeye gidecegim muhtemelen benzinli focus titanyum pazarlıgıda yapabilirim,
düsünceleriniz önemli cünkü buradaki arkadaslar ın çogu ne istedigini bilen arkadaşlar ve hepsi iyi niyetli
simdiden iyi forumlar
asıl derdim şimdi sedan bir araca geçiş yapmak istemem
daha önceki aracım corolla idi dolayısıyla bagaja o kadar alışmışızki golf bi bagaj konusunda 2 cocuklu bir aile icin yada bizim icin yetersiz.
şimdi sedan bir arac düsünüyorum haliyle fakat bütcem muhtemelen 70-72 aracı olacak.borclanmayı sevmiyorum o yüzden bütçeyi aşmayacagım.
düşündügüm araçlar şu şekilde
1-focus titanyum 2.el km si 10 bin civarı dizel manuel
2-2014-2015 aracı octavia yine 2.el ve düsük kmlerde dizel manuel
3-passat 2011-2013 modeller dizel manuel
4-nissan qq 2014-2015 2.el düsük kmlerde..dizel manuel
5-2009-2010 c180 benzinli otomatik
opel ,jetta ve toyota düsünmüyorum.
aslında aklıma yadan en mantıklı arac focus o yüzden ilk sıraya yazdım.focusun benzlisinide alabilirim farketmiyor.
fakat focus un iç hacmi dar diyen arkadaslar var o yuzden hafta sonu incelemeye gidecegim muhtemelen benzinli focus titanyum pazarlıgıda yapabilirim,
düsünceleriniz önemli cünkü buradaki arkadaslar ın çogu ne istedigini bilen arkadaşlar ve hepsi iyi niyetli
simdiden iyi forumlar