golfomania
Üye
- İsim
- Serkan
Kesinlikle süper bir ürün aynısı benim aracımda var tam uyumlu koku yapmıyor temizliği kolay arkadaki klipsleri bile süper geçmeli tavsiye ederim. Mat renge sahip olması çok hoşHerkese merhaba
Golf 7-7.5 için kışlık paspas öneriniz nedir?
Fotoğraftaki paspas nasıl? Kullanan var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 26036
Bu paspasları kullanıyorum çok memnunum, havuzlu kenarları iyi oturuyor tozu toprağı taşmıyor, kaucuk ve ayağı kaydırmıyor, kokusu yok, kalınlık iyi, diğerleri kaucuk gibi değil plastik gibi, ve inceler.2019 MODEL GOLF İÇİN ALDIM İÇ PASPASLAR KAUÇUK KOKU YAPMAZ BAGAJ İÇİN OLAN PVC DENEN MADDEDEN YAPILMIŞ ÖNERİRİM ORİJİNAL PASPASTAN SONRA ALINABİLECEK A KALİTE PASPAS SETİ ÜRÜNÜ KARGOLARKEN BAGAJ HAVUZU VE PASPASLAR AYRI AYRI GÖNDERİYOR FİRMA BİRİSİ GELDİ DİĞERİ GELMEDİ GİBİ DÜŞÜNMEYİN ALIRSANIZ.
https://urun.n11.com/3d-oto-paspas/vw-golf-7-4d-havuzlu-paspas-bagaj-havuzu-seti-2013-ve-uzeri-P372356563
Orjinali güzel değil havuzlu değil gerekte yok bence hocam.@KaiZeN orjinalini nerden temin ettiniz hocam? Kauçuk paspas değil mi?
Evet hocam kauçuk lastik yazmışım. Servislerin hepsinde vardır hocam. Havuzlu isterseniz de optimat halı paspaslar var onlardan varsa bir görün ona göre karar verirsiniz. Altları kauçuk üstleri halı gayet başarılı duruyor ben epey niyetlenmiştim.@KaiZeN orjinalini nerden temin ettiniz hocam? Kauçuk paspas değil mi?