Çekmece için dar duruyor. Evrak kitapçık ruhsat vs. Koymak için tasarlanmış diye duşünüyorum. Çekmece değil de eşya gözü gibi duruyor.2019 model polo comfortline aracımın şöför koltuğunun altındaki bu hazırlık acaba koltuk altı çekmecesi için mı?
Çekmeceyi kaldırmışlar dediğimde efendim kimse o çekmeceyi zaten kullanmıyor diyenler olmuştu., demek ki kullanan birileri varmış.!Evet Benziyor gibi, ama çekmece için değil gibi sanki. Öndeki çıkıntılar çekmeceyi engeller çünkü
Golf çekmecesini çekip attım bir bakın
Ekli dosyayı görüntüle 26138
Ekli dosyayı görüntüle 26139
Herşeyini doya doya kullanmaya çalışıyorum . Özellikle cüzdan tablet vs arabada bırakmak zorunda kalırsam Torpido kilidi güven veriyor. Sol alt çekmecem bile dolu sd kart adaptörü ağrı kesici ilaç vb orada. 7.5 a geçersem bazı eksik şeyler zoruma gidecek. 8 i zaten hiç konuşmuyorum her motor kaputunu açışımda kafama düşürürüm kesinÇekmeceyi kaldırmışlar dediğimde efendim kimse o çekmeceyi zaten kullanmıyor diyenler olmuştu., demek ki kullanan birileri varmış.!
Çekmece, kore malı akü, torpido kilidi, alcantara kumaş, isofix kapakları vs.. (örnekler çoğaltılabilir kısa tutuyorum.)
Geçen biri zaten senede bir açıyorum kaputu çok önemli değil diyordu ))) sonra vayy efendim şu ikaz lambası yandı yok motor suyu bitmişş.. sen ona bakmazsan o sana bakar mı neyse...Herşeyini doya doya kullanmaya çalışıyorum . Özellikle cüzdan tablet vs arabada bırakmak zorunda kalırsam Torpido kilidi güven veriyor. Sol alt çekmecem bile dolu sd kart adaptörü ağrı kesici ilaç vb orada. 7.5 a geçersem bazı eksik şeyler zoruma gidecek. 8 i zaten hiç konuşmuyorum her motor kaputunu açışımda kafama düşürürüm kesin