mehmetcimcik
Üye
Aslında esnek olması avantajdır., Neden su dökülmesinde yerinden çıkarma gibi bir düşünceniz var ki., peçete veya bez ile sıvının suyu emildikten sonra istenirse çıkartabilirsiniz..Orjianli var bende o bile çok esniyor su dökülse dökmeden çıkaramazsın bagajdan 4 kişinin yanlardan tutması lazım, o yüzden fiyatı ucuz olan herhangi bir şey alabilirsin
Ben de beğeniyorum S dizayn ürünlerini. Krom parçaları da oldukça kaliteli. Şuanki aracımda Rizline paspas kullanıyorum, Rizline ürünleri de oldukça iyi.S Dizayn firmasından havuzlu paspas almıştım, bagaj havuzunu ise daha önce Ümraniye oto sanayide bir esnaftan. S Dizaynın paspasları güzel, bagaj havuzunun da aynı şekilde olduğunu varsayarak tavsiye edebilirim. Kendi sitesinden havale/eft ile alırsanız %10 indirim oluyor.
@golfiano Güzel bir ürüne benziyor, görselliği ön planda tutanlar için daha iyi bir seçenek fakat ıslandığında bunun da kurutulması gerekecek ve polietilen malzeme ile arasındaki bağlayıcı her ne ise zamanla zayıflayacaktır diye tahmin ediyorum. Ürünün şekli fotoğraftaki ile aynı mı? Eğer aynı ise bagajda iki yanda bulunan halkaların kullanımına imkan vermez sanırım.ürün şu bu arada, biraz pahalı ama çok kaliteli ve orjinal duruyor. orjinal bagaj havuzundan daha orjinal tek ürün olabilir denemek için almıştım ama çok güzel oturdu beğendim kaldı öyle.
https://urun.n11.com/bagaj-havuzu/volkswagen-golf-vii-hali-bagaj-havuzu-2013-sonrasi-P42900913
@eok88 Hiç kokmuyor diyemem, elbette ilk zamanlar kokuyor fakat havalandırdıkça bu koku artık farkedilemeyecek kadar azalıyor.@frknyldrm koku yapıyor mu? Bazı arkadaşlar orjinal alın çok koku yapıyor diye yazmış. Bir türlü karar veremedim
Ben de aynı düşüncedeyim ucuz bisey alacam ne kadar kötü olabilirOrjianli var bende o bile çok esniyor su dökülse dökmeden çıkaramazsın bagajdan 4 kişinin yanlardan tutması lazım, o yüzden fiyatı ucuz olan herhangi bir şey alabilirsin