Bana söylediğinizi düşünerek teşekkür ediyorum hocam.Hocam hayırlı olsun cillop gibi olmuş
@frknyldrm ürün linki var mı hocam üzerinde golf yazmıyor değil mi? Birde orayı tam koruyor mu ayak sürtmelerinden?
Ürün @farukal hocamın paylaştığı linkteki ürün @caglar_61.
Hocam daha önce başka bir markanın eşiğini kullanmadığım için mukayese yapamıyorum ama kaliteli bir ürün bence, adi gözükmüyor. Fotoğraflardan az çok belli oluyordur. Böyle basit bir ürün için aliexpress'ten sipariş vermeye gerek yok bence. Biraz plastik biraz metal basit bir parça nihayetinde. İlla Golf yazsın diyorsanız burada da biraz araştırarak birçok çeşit bulursunuz bence.@frknyldrm hocam aslında bende aliexpresste orjinale benzeyen (5G0071303C kodlu) ürün bulmuştum ama değer mi bilemedim.
ürün bu
https://tr.aliexpress.com/item/33046582974.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.4d612e0ej88Yqi
rica etsem sizdekinin ayrıntılı fotolarını atmanız mümkün mü? birde kalite nasıl sdizaynın?
Dediğiniz gibi olabilir, yazacaklarını zannetmiyorum.@Raban7 hocam bende araştırmama sizin seçtiğiniz ürünle başlamıştım lakin o ürün kolay çizilecek gibi duruyor o yüzden geri durdum gelince bir fotoğraf atarmısınız? @frknyldrm aslında baktıkca sizin aldığınız da gözüme güzel geldi adamlara mail attın üstüne golf yazabilir misiniz şeklinde.isteseler yazarlar büyük ihtimal patent telif mevzularına yazmamışlardır diye düşünüyorum
Bugün instagramda reklam olarak karşıma çıktı, konuyu hatırlayınca paylaşmak istedim belki faydası dokunur diye. Sayfayı tanımam etmem. Sadece Golf değil, babam sağolsun bile yazıyorlar. Ürün olarak uzaktan biraz ucuz malzeme gibi görünse de beğeneni de vardır herhalde...@Raban7 hocam bende araştırmama sizin seçtiğiniz ürünle başlamıştım lakin o ürün kolay çizilecek gibi duruyor o yüzden geri durdum gelince bir fotoğraf atarmısınız? @frknyldrm aslında baktıkca sizin aldığınız da gözüme güzel geldi adamlara mail attın üstüne golf yazabilir misiniz şeklinde.isteseler yazarlar büyük ihtimal patent telif mevzularına yazmamışlardır diye düşünüyorum