Golf 7 2016 model güç dsg

Ardaserbest

Yeni Üye
İsim
Arda
Merak ettiğim bir konu var golf 7 2016 model 1.2 tsi dsg 7 ileri 350 - 400 hp civarı aypılırsa dsg yi kırarmıyız çünkü yapmayı düşünüyorum 

@Ardaserbest    1.2 tsi ve 400 hp ? 

dsg yi bilmem de çekirdek füzyon tepkimesi gibi nükleer bir reaksiyon oluşacağı kesin 1.2 ceviz motorun içinde ...399 beygir den sonra Big-bang patlaması olur....  2068 yılına gidersiniz 

hayatta küçük şeylere küçük şeyler yüklemek lazım ....istinası var tabi hatta sinemalarda oynuyor   (naim süleymanoğlu) 

Hocam o araca stage1 yaparsan en fazla +20 hp +40nm tork uygulayabilirsin, fazlası için gerek var mı bilmiyorum. 

Arkadaş sanırım youtube'daki 1.2 TSi İbiza videosunu izlemiş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
mümkün hocam bir tanıdığımın aracı şuan dediğiniz değerler olmasa da 250-280 beygir civarlarında 1.2tsi yanlış duymadınız. hemde dsg  :)  isteyince oluyor.

inanmayan varsa instagram hesabını verebilirim kendisine sorsun. Ancak araç çok sarıyor o yüzden drag pek mümkün değil. 50 ile başlayıp 3 korna arkada f30 lara amg lere el salla :)  

Yürüyene yatırım yapmayıp şehir içinde kullanıcaksanız 200 bg üstü golf mantıklı değil . Stock haliyle bile sarıyor , kafadan kayıyor yürüyene yatırım kesinlikle yapılmalı .   Yurtdışında Dq250 için yüksek torka ve beygire dayanıklı debriyajlar var .  Debriyajı değiştirip yolunuza devam edebilirsiniz . 

1.2 tsi güçlendirmek boşa masraf bence satıp 1.4 alıp güçlendirseniz çok daha kolay ve ucuza güçlendirsiniz .

Belirli bir torkun üzerine çıkarsanız, kuru kavramalı dsg şanzımanı tabiri caizse elinize alırsınız. Bu sebeple ki 1.4 üzeri tsi veya dsi motorlarda dsg sorunları daha yaygın diye biliyorum.

Geri