Fiyat Konusunda Yardım


larcensit

Üye
Katılım
13 Ağu 2018
Mesajlar
70
Tepkime puanı
38
Konum
Ankara
İsim
Yiğithan
Araç
Golf VII 1.6 TDI Bluemotion Comfortline DSG
Merhaba,

Aracımı 29.05 tarihinde dönüşüm için teslim edeceğim. Kaplamalar sökülecek orijinal beyaz renge dönülecek. Üstünden çıkan parçaları da satmak istiyorum. Ancak fiyat konusunda yardıma ihtiyacım var. Piyasalarını bilemediğim için size sormak istedim.

Golf 7 2015 Comfortline Beyaz araçtan çıkacak olan donanımlar

Ön - Arka tamponlar. Dolu şekilde verilecek ( sis tesisatı ve led ampulleri ile birlikte )

Ön tamponda kırık çatlak vs yok ama boya gerektiriyor lokal olarak. Bazı kısımlarda sürtmeye bağlı boya ihtiyacı var.

Arka tampon yine kırık çatlak vs yok.

Ark stoplar. Eski nesil kareli stoplardan. İçleri sinyaller dahil led olarak değiştirlmişti o şekilde verilecek. Stoplarda kırık yok bir tanesinde dış camında çatlak vardı kılcal. 0.5 numara film çekince görünmez oldu. Su alma vs yok.

Direksiyon standart comfortline direksiyonu. Yırtılma vs yok kullanıma bağlı deforme çok az var hafif soluklaşma. onu da dikişli gerçek deri ile kaplattım dikişleri kırmızı. Kualkçıklara da metal kırmızı ek yapmıştım foto ekleyeceğim. Tuşların tamamı çalışıyor. ışıklarında sorun yok. Airbag dahil ve orijinal. Direksiyon tuşlarında solma, soyulma vs yok kusursuz.

Jantlar ve lastikler.

Üzerinde comfortline jantı var 16". 4 adet. Kırık kaynak yok sürtme izleri var. Sprey ile siyaha boyalı tekrar boya ister.

Lastikler 202 tarihli Bridgestone Blizzak LM005 205/55/16 kışlıktır. Yaklaşık 7500 km kullanılmıştır. Yazları klimalı lastik otelinde bırakılmıştır.

Bunlar için fiyat ne yazmalıyım?
 

Geri
Üst Alt