@erkanz hocam gayet aciklayici olmuş. ben de bir aday olarak bu konuda baya bir kafa yordum. biraz agir ve buyuk olmasina karsin tercihimi Concord Neo'dan yana kullandim.
Deneme yaparken diklemesine sokamayinca arabayı mecbur stepneyi incelttik.
Oto koltugu konusunda size %100 katiliyorum. Her ne kadar emniyet faktörü olarak emniyet kemeri ile isofix'in bir farki yok denilse de, kemeri yanlış baglama koltuğu emniyetsiz hale getirebilir.
Bir de çocuğun seyahat esnasinda bakis yönü. G kuvvetini goz onune aldiginizda sirtin desteklenmesinden oturu uzmanlar mumkun oldugunca ters seyahati oneriyorlar.
Tum bu faktorleri ve 4 yaşına kadar kullanabilme avantajını goz onune alinca da oto koltugu olarak Concord Reverso aldim.
Umarim yakinda ailemize katilacak olan ablamiz da benimle hem fikir olur s=s17
Deneme yaparken diklemesine sokamayinca arabayı mecbur stepneyi incelttik.
Oto koltugu konusunda size %100 katiliyorum. Her ne kadar emniyet faktörü olarak emniyet kemeri ile isofix'in bir farki yok denilse de, kemeri yanlış baglama koltuğu emniyetsiz hale getirebilir.
Bir de çocuğun seyahat esnasinda bakis yönü. G kuvvetini goz onune aldiginizda sirtin desteklenmesinden oturu uzmanlar mumkun oldugunca ters seyahati oneriyorlar.
Tum bu faktorleri ve 4 yaşına kadar kullanabilme avantajını goz onune alinca da oto koltugu olarak Concord Reverso aldim.
Umarim yakinda ailemize katilacak olan ablamiz da benimle hem fikir olur s=s17
Moderatör tarafında düzenlendi: