Ofliifth61
Üye
- İsim
- Fatih
Golf 7 için çakmaklık sigortası nerdedir bilgisi olan varmı arkadaşlar
Direksiyonun sol tarafında far anahtarının altlarında kapağı açınca sarı renkli bir sigorta. Bende 2-3 ayda bir atıyor. Değiştiriyorum. Araç süpürgesi kullanıyorum. O attırıyor arada.Golf 7 için çakmaklık sigortası nerdedir bilgisi olan varmı arkadaşlar
Ben hiç bişey kullanmadığım halde bugün telefonu şarja taktım şarj etmediDireksiyonun sol tarafında far anahtarının altlarında kapağı açınca sarı renkli bir sigorta. Bende 2-3 ayda bir atıyor. Değiştiriyorum. Araç süpürgesi kullanıyorum. O attırıyor arada.
Eyvallah hocam/monthly_2020_07/Screenshot_2020-07-03-10-01-58-1.thumb.png.9d4c9b3caf6532b118de82eb18ffeed5.png
Telefon şarj etmiyor diye direk sigortaya bakmaya gerek yok. Çakmak üzerindeki düğmeye basarak bikaç saniye bekleyin geri atıyorsa sorun çakmaklıkta değildir. Eğer atmıyorsa sigortaya bakınız.Ben hiç bişey kullanmadığım halde bugün telefonu şarja taktım şarj etmedi
Yalnız hocam videodaki 20lik diyor benimki 40 lık nasıl oluyor?Telefon şarj etmiyor diye direk sigortaya bakmaya gerek yok. Çakmak üzerindeki düğmeye basarak bikaç saniye bekleyin geri atıyorsa sorun çakmaklıkta değildir. Eğer atmıyorsa sigortaya bakınız.
Yalnız hocam videodaki 20lik diyor benimki 40 lık nasıl oluyor?
Ben kendi aracının fotoğrafını istedim ki yanlış yere mi takılmış ona bakmak için. Aslında videoda anlatıyor.@Ofliifth61 merhaba. Sarı renkli 20 amperliklerden biri olması lazım. Hatırladığım kadarıyla birisi çakmaklık, diğeri de radyo-teyp içindi. Emin değilim ama kullanım kitapçığında yazıyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 35140
Koyu Mavi 15 Amper sigorta yerine yeni sarı 20 Amper sigorta takmalısınız.
Bu arkadaşın sigorta kutusu neden bu kadar boş? Benimkinde amper takmaya 3-5 yer anca var. Aracın sahip olduğu donanıma göre mi değişiyor bu durumKoyu Mavi 15 Amper sigorta yerine yeni sarı 20 Amper sigorta takmalısınız.