- İsim
- Mustafa Kemal
@silvershadow uzun ve sürükleyici yazınız için teşekkürler biyografinizide okudum bu arada, görüyorumki herkeze böyle uzun uzun yazıyorsunuz (baştan savma değil) buda insanlara verdiğiniz değeri gösterir, araçlar adı üzerinde bir yerden bir yere gitmemizi sağlayan makineler, bunları kuralına göre kullanmak ay sonu bize para olarak döneceğine göre burada yazılan paylaşılan dikkat edilmesi gereken şeyleri okumak bize kazanç ve göz zevki olarak dönüyor, malum turunçu siteden sonra burası göl kenarındaki yazlık eve benziyor mutlu ve huzurlu, cevap için tekrar tekrar teşşekür ederim. o imzama benzer bir karikatürü bundan önceki az yakan dizel aracıma bile yapıştırmıştım, malesef insanlar vergi kaçırmayı marifet bildiği yerde devletin tek geçim kaynağı olan tütün ve akaryakıt kaleminden çıkarınca kat ve kat fazlasını ödüyoruz, 5-6 sene libyada çalıştım benzinin litresi 0,12 kuruş dizel 0,15 kuruş dizel araba neredeyse yokdu, sebebini sorduğumda bakım maliyeti ses ve konfor demişlerdi ozamantürkiyeye 0,25 tl den ihracat yapılıyordu, buna karşılık ülkemizden inşaat giyim gıda gibi ürünler gidiyordu ben aracımı 6-7 tlye fullerken çok zoruma gitmişti araplar 200-250 tl yakıt ücretini duyunca dalga geçiyorsun diyerek inanmadı , öyle şaka değil 250 tlye yakıt olması imkansız diyor lardı ,