Golf 8 katlanır ayna sesi


Mertsvglik

Yeni Üye
Katılım
27 Şub 2024
Mesajlar
22
Tepkime puanı
15
Konum
İstanbul
İsim
Mert sağlık
Araç
Golf 8
Golf 8 style paket aracımda fabrika çıkışı katlanır ayna var kapanırken ve açılırken çok gıcırtı yapmaya başladı sebebi nedir acaba?
 

Golf 8 style paket aracımda fabrika çıkışı katlanır ayna var kapanırken ve açılırken çok gıcırtı yapmaya başladı sebebi nedir acaba?
Anlık tekleme,anlık durma, birbirinden geç açılma, aşırı olmadıkça normal.
İnce bir vızıltı sesi var
 
Aynalar zaten sesli açılıp kapanıyor, bunun haricinde bir gıcırdama varsa, hava tutularak temizlenebilir sprey silikon vs de kullanılabilir. Orjinal stok sesi duymak için asmr ayna shortsları var youtube da bakılabilir.
 
Servis mi!!!

Epeydir sol ayna kapağım elime gevşek gibi geliyordu ama fazla umursamadan devam ettim. Geçen hafta ise aynı kapak, aynanın ince ucu tarafından biraz daha açılma eğilimi gösterince kurcaladım. Böyle olmayacak dedim ve ayna kapağını söküp çıkardım. Kapağı gövdeye tutan iki tırnaktan birisinin kırık olduğunu gördüm. Kırık parçayıda ayna içinde bulamadım. (Ayna içinden düşemeyecek ve gözümdem kaçamayacak kadar büyük parça) Bende kırmadığıma göre nasıl oldu bu iş?

Acaba serviste katlanır ayna değişimi yapılırken gizli kapılar arkasında kırılıp tek tırnak ile bana geri kakalanmış olabilir mi🤔
 

Ekli dosyalar

  • IMG_4266.jpeg
    IMG_4266.jpeg
    265.5 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_4265.jpeg
    IMG_4265.jpeg
    199.9 KB · Görüntüleme: 11

Geri
Üst Alt