ft19 dedi:Hıı şimdi anladım hocamYa y plasttan almak lazım yada orijinal alman malı olanı almak lazım her ikiside bagaja tam ıturuyor. Birebir ölçü sizin orijinal dediğiniz neden uygun olmadı anlamadım. Ama birde yine bayiide orijinal diye satılan aslında yerli malı dandik ürün var 90 tl onu almamak lazım. Aşman malu olan 121 tl diperi 90 tl. Y plast premium ürün de 120 tl. Ama y plasttakinde golf yazısı yokbende tam boy stepne var. stepne ile bagaj paspası arasındaki yaklaşık 7-8cm lik boşluğa ıvır zıvırları koyuyorum ve aradaki atıl kalan boşluğu değerlendirmiş oluyorum. yer tasarruflu stepne kullanacaksanız orjinal bagaj havuzu alt bölüme kenarları tam oturmuyor. ayrıca orjinal bagaj havuzu bence kaliteli ve kullanışlı bir ürün değil. hem sert plastik, hemde zemin kaygan. yani ben pişman oldum orjinal bagaj havuzu aldığıma. almamış olsaydım bagaja göre çeşitli yerlerinden kesim yeri olan üniversal kauçuk bagaj havuzu alırdım. eski aracımda vardı ve çok memnundum.benim sipariş verme gibi bir imkan ve durumum olmadı hiç, doğuşun elinde ne varsa razı geldim tam istediğim özelikler oluncada artık stepneyi ve bej döşemeyi sineye çektimHocam golf 380 lt. polo dediğiniz gibi 280 lt.ben hüsnü talil yapmıştım, bagajı düşünsem baştan sevdalanmazdım golfe
200 küsür bir bagajın olma ihtimali sıfırdır bunu söylemek istedim,
resme falan gerek yok, matematiği buraya yazın yeter,
i30un bagajının giriş açıklığı ile golfünkü farklı olabilir, oraya rahat giren bir malzeme ile bu kıyası yapmak yanlış olur,
zaten madem golfün fabrika verisini dikkate almıyorsunuz, kataloğa yanlış bilgi yazıldığını söylüyorsunuz,
130'unkini nasıl doğru kabul ediyorsunuz onu da anlamadım...
neyse, ben susayım artık...
Murat kardeşim söz sizde...
@silvershadow @yusuf @Orhan Hoca
Akın hocam yer tasarruflu stepneyle gayet yeterli. ama bebek arabası ve valizin kabasıyla olacak bir iş değil gerçekten.
ben iki çocukluyum ve tüm eşyalarım sığıyor. parça parça poşetlere bölüyorum eşyamı. bagaj kapağı altına da böylece çok eşya alıyor.
aracınızı tam boy setepneyle teslim ederler bence. teslim aldıktan sonra satıp yer tasarruflu bakarsınız yine bayiden.
yer tasarruflu ile sipariş verilmesi noktasında çok defa hatırlatmalarımız oldu. tam boya gerek yok gerçekten. bagaj çok kullanılmayacaksa tam boyla gelsin tabiki sorun değil.
@golfaşkı
ben yedek lastiğimi lastikçide takas ederim ondan sıkıntı yok ama yeni alacağım yer tasarruflu stepnenin boyutları ne olmalı ve o stepneyi alınca direk koyduğumda bagaj büyüyecekmi ? ve bagaj tabanındaki o siyah tabaka direkt aşağımı iniyor? bunun bagaj havuzu kullanımına etkisi oluryormu ? ben bagaj havuzu kullanmak zorundayım malum bebek arabasının tekerleri her daim kirli oluyor kusura bakmayın çok sordum ama bir hatada yapmak istemiyorum
[/quote
bendeki orjinal alman malı ve 120tl ye aldım. normal stepne ile kullanırsanız birebir oturuyor. benim bahsettiğim yer tasarrruflu stepne ile kullanırsanız bagaj biraz şağı iniyor, dolayısıyla bagaj havuzunun kenarları sürtüyor. orjinal ürün sert plastik ve kaygan bir yapıya sahip. kaliteli bir ürün değil bence. bagaja koyduğunuz hafif eşyalar seyir halinde sağa sola kayıyor. kauçuk bagaj havuzu hem esnek, hemde kaygan değil. seyir halinde kauçuk yapısı ve üzeindeki dişlerden dolayı eşyalar yerinden oynamıyor.