sabrikilic
Üye
- İsim
- sabri
golf molf hikaye, murat hocam şahane, delikanlı adam.
Yeni okudum keske daha önce okusaymışım dedim hocam..Ben kimim
İsmim Murat İNCİ;
Bu dileğim gerçek oldu, hemde 1 değil 4 kişi ile birlikte. Allah'tan başka bişey istesem olacakmış demekki.@silvershadow umarım bir gün karşılıklı oturup çay içer muhabbet ederiz,
Değerli Hocam;abi ben de ege mezunuyum. 2001-2006 yılları arasında okudum. felsefe dersine sizin bölümden bir hocam geliyordu saçlı sakallı. o zaman ünvanı doktordu ama sanırım araştırma görevlisi olarak çalışıyordu. aydın müftüoğlu yanlış hatırlamıyorsam. sınıfın yarısı kalmıştı
evet çok değerli bir insan. yoklama almadığı halde bütün sınıf derse katılırdı. bir özel okulda seminer vermiş. fotoğraflarını gördüm. tarzını ve sitlini değiştirmemiş. beline taktığı çanta ve dersi masada oturarak anlatması aynı. bu arada sınfın yarısı kalmıştı demişim ama sanırım yanlış bilgi. geçmiş zaman 10 yıl oldu mezun olalı ve dersini alalı 14 yıl oldu dolaysıyla bazı şeyleri net hatırlamayabiliyorum. doğrusu şu; sınıfın önemli bir kısmı vizeden zayıf not almıştı. ama kalan kişi sayısı o kadar çok değildi. kalan arkadaşlar daha 1. sınfın sonu acemilik de var. gitmişler hocanın yanına yaz okulu için. Aydın hoca: siz neden geldiniz? zaten önümüzdeki yıl geçecektiniz demiş. arkadaşlar: hocam madem geçecez şimdi not verin geçelim. Aydın hocam: "etik olmaz" demiş ve arkadaşlar yaz boyunca felsefe dersi dinlemişler. dün sizin biyografinizi okuyup ege felsefe mezunu olduğunuzu öğrenince aklıma Aydın hoca geldi ve whatsup grubunda mezun arkadaşlarla eski günleri yad ettik. bizim bölüm dışından gelip de unutulmayan hocaların başında gelmektedir Aydın hoca.Değerli Hocam;
Halen görüşürüm Aydın Hocamla...
Zamanın olgunlaştırdığı ve derinlik kattığı kişiliklerdendir.
Maalesef ders aşamasında yarı dönemi tamamlayabildim. 12 saatlik vardiya imkan vermedi.Affınıza sığınarak soruyorum. Doktora bitti mi Allah aşkına?