2 ayrı golfüm oldu , eski aracımın sahibiyle hala görüşüyoruz . İkisindede şuan trim sesi mevcut değil . 2 arabada da aynı yerlerden , aynı mevsimde trim sesi geliyordu . Çözümü forumda gördüm ve uyguladım . Özellikle kış aylarında arka koltuk tarafından ses geliyordu , koltuk kilitlerinin karşılıklarını bez bantla sardım ses kesildi . Onun dışında trim sesinin çözümü temizlik ve silikon spreyi , tozlanma sonrası trimlerden ses geliyor . Detay fırçaları ile güzelce temizleyip slikon sprey sıkıp toplarsanız parçayı araçtan ses gelmez . Parçaları sökmekten korkmayın vw trimleri kolaylıkla sökülüyor , japon araçları gibi değil tırnakları kolayca kırılmıyor . Sökmeden önce bakın parça tam oturmayıp ses yapıyorsa eğer metal tırnaklı ise tırnağını ayarlayın plastik tırnaklı ise bez bant ile takviye yapın üstüne silikon sprey sıkıp kapatın sesten kurtulursunuz .
Trim sesinden ciddi oranda rahatsız oluyorum ve aracımı öyle süremem müziğin sesini açmak bir çözüm değil bence sorunun çözüm görmezden gelmeyin . Kapıdan gelen sesler içinde daha önce kapı söküldüyse kapı klipslerini kırabiliyorlar kapıyı söküp tüm klipsleri yenileyebilirsiniz .