@muhammedakgunes Hocam valla zerre ses yok heleki o kadar uzun yol (yaklaşık 2000km) yaptım bunların arasında tozlu yollarda dahil gerçekten halen sessiz. Fakat
@forzaGilles hocamında bahsettiği gibi illaki ilerleyen zamanlarda (hele de kış aylarında) yine ses geleceği kanısındayım çünkü malzeme seçimi (metal - poliüretan çifti) hatalı. Fakat 1 aydır hiç ses yok.
Geçen Audi A3 TDI olan arkadaşımın aracada uyguladık onda ön taraftan çok geliyordu şimdi yok.
Ben TUNAP 121 Professional aldım sebebi ise servisin bunu kullanıp sesin önüne geçmesi, fazla para vermeye gerek yok bence, lastik değişimi en uygun zaman ama benim gibi tekerleri tam sağ veya tam sol yapınca göreceksiniz zaten burçları. Püskürtme uzunluğu gayet uzun sıkın gitsin. Ben biraz fazla sıkmış olmalıyım ki (2 araca uyguladık onun da etkisi var) biraz azalma oldu miktarda, fakat o kadar gereksiz şeylere para verip buna vermeseniz gerçekten olmaz. Bilsem daha önce uygulardım. Araç sanki daha rahat gidiyor, hareketler pürüzsüzleşti vb. vb. alın sıkın hocam geç olmadan.