Özelliği güzelliği maliyeti bilmem ama araç aklınızda kalmış sonra neden almadım araç güzeldi vs diye aklınızda kalacagına imkanınız varsa alın derim.Öncelikle selamlar.Bugun oylesine vw dan fiyat alayim dedim.Aracim 1.0 dsg comf.isik sürüş paket var cam tavan yok.Dogus oto 147 fiyat verdi 201 e de higline cam tavan kış paket 17 jant Golf fiyat aldim.Kafam cok karıştı değermi sizce.Cok teşekkürler.
Hakan hocam cam tavan öldürüp sonra diriltmişsin noldu ki Güneş açmayan bir ülkede olsam alırım ama vatanımın her karışında 4 mevsim yaşanıyor., İngiltere de insanlar güneş görünce çayırlara koşuyor.. biz deki cam tavan sevigisini anlamak zor..@mbonat Highline camtvansiz olmaz, kimse camtavanli comfort varken, camtavnsiz high golf almaz o paralara.
@fanajal Hocam 50 bin liradan fazla para yazik günah, benim beyaz golf 1.0 dsg comfort sürüs-konfor paket 110 bine almsitim mayis 2018'de, kaza yapmamis olsaydim kesinlikle degistirmezdim, yeni kasasi yolda- 200 binden alirsaniz zarar edersiniz diye düsünüyorum