Akşam park modunda denedim çalışıyordu ama sabah auto modda çalışmadığını gördüm hocam. Kodlamanın sırasıyla alakalıdır çözeriz inşallahOrhan Hoca dedi:
hellphase mi kalacak. dunkallapse yapılacak diye not düşmüştük. onu notlar arasından çıkarmış oldun sanırım.MSE dedi:@Orhan Hoca
Hocam sorun çözüldü güncellemeyi yaptım far anahtarı auto konumunda iken denendi çalışıyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayır hocam kanallar değişi sadeceOrhan Hoca dedi:hellphase mi kalacak. dunkallapse yapılacak diye not düşmüştük. onu notlar arasından çıkarmış oldun sanırım.@Orhan Hoca
Hocam sorun çözüldü güncellemeyi yaptım far anahtarı auto konumunda iken denendi çalışıyor.
tamamdır hocam. notu silmemişiz hareketli yapmıştım görmemişim. &:MSE dedi:Hayır hocam kanallar değişi sadecehellphase mi kalacak. dunkallapse yapılacak diye not düşmüştük. onu notlar arasından çıkarmış oldun sanırım.@Orhan Hoca
Muhamemd hocam. @batuhantashan ile birlikte benim arabada denedim bunu. Biliyosun benim gündüz far ampulleri led. Gayet güzel yanıp sönüyor hızlı bir şekilde. Yalnız ben şu çakar olaylarına karşı olduğum için geri kapadım. Yoksa oldukça güzel özellik Bu arada senin gündüz led ampullerin ptt işyerinde hala bir türlü getirmedilerMSE dedi:@Orhan Hoca
Hemen hemen tüm fabrikaların kargo şirketleriyle özel anlaşmaları olunca PTT'ye pek iş düşmüyor heralde Bundan sonra ev adresinize isteyin ya da bana yollayıntheGenius dedi:@MSE Hocam iş adresime istiyorum genelde kargoları. Burası da organize sanayi bölgesi. Antalya'ya 25 km mesafede. İlgiçtir her saniye kargo gire koca sanayi bölgesini, ptt köy dağıtımı olarak görüyor &:
Sanırım pazartesi elime geçer hocam. Aynı gün de Konya'ya yollarımMSE dedi:Hemen hemen tüm fabrikaların kargo şirketleriyle özel anlaşmaları olunca PTT'ye pek iş düşmüyor heralde Bundan sonra ev adresinize isteyin ya da bana yollayın@MSE Hocam iş adresime istiyorum genelde kargoları. Burası da organize sanayi bölgesi. Antalya'ya 25 km mesafede. İlgiçtir her saniye kargo gire koca sanayi bölgesini, ptt köy dağıtımı olarak görüyor &: