@Salih Sayın cok saolun SAlih bey siz ve diğer arkadaşlarında benimle aynı fikirde oldugunu gormek güzel servisi tercih ettğim için pişman değilim böylelikle
Değişen parçaya neden macun atılsın tamir edip tekrar takmadılarsa, aracın orj değeri gibi tutması çok zor ona usta lazım dediğiniz değerler çok normal boyalı araçlarda çıkabilecek değerler neticede robot boyamıyor. Macun olsa makine okumaz.@onurakin hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Kazasız belasız teslim alın inşallah. Karar vermiş işlemleri başlatmışsınız.
Geçen sene park halinde benzer bir olay yaşamıştım. Kadın ciple sol arkadan bizim araca dalmış. Servise bıraktım sol arka çamurluk tampon stop jant aks vs. Değişti 16 bin ₺ hasar var park halinde çarpmadan dolayı. Size tek önerim aracı almaya gittiğinizde değişen parçaların boya değerini ölçtürüp teslim alın keza benim araçta değişen parçanın boya kalınlığı 800-700-400 lü değerlerde çıkıyor. Sözde yetkili servis parça değiştiriyor ama macunu da basıyor... Kaporta işçiliği sıkıntı olabilir. Tavsiyem bu yönde. Tekrar geçmiş olsun