Gelibolu74
Yeni Üye
- İsim
- Tamer
Bu işin crackli versiyonu çıktığına göre, 750tl bu iş için çok yüksek bir rakam. Yakında başkaları da başlar crack işine ve fiyatlar makul seviyelere iner.
Rakam yüksek degilBu işin crackli versiyonu çıktığına göre, 750tl bu iş için çok yüksek bir rakam. Yakında başkaları da başlar crack işine ve fiyatlar makul seviyelere iner.
@Gelibolu74 hocam ECO modda tam depoda 75-100 km fazla yapıyorum parası zaten çıkıyor kısa süredeBu işin crackli versiyonu çıktığına göre, 750tl bu iş için çok yüksek bir rakam. Yakında başkaları da başlar crack işine ve fiyatlar makul seviyelere iner.
Merhaba, ECO mod derken, ilk sayfadaki "sürüş mod 650 tl"diye bahsedilmiş, bunu mu açtırmamız gerekiyor? Bununla ilgili bir video, bir görsel var mı? Aklıma birden yattı da@Gelibolu74 hocam ECO modda tam depoda 75-100 km fazla yapıyorum parası zaten çıkıyor kısa sürede
Üst mesajlarda @İlker34 bahsettiği şekilde zaten otomatik açılıyor. Bu işi yapan yer anladığım kadarı ile sanki ayrı sürüş modunu da açıyormuş gibi 200 TL fark alıyor. Yine anladığım kadarı ile eğer sen mod tuşu alıp başka yerde montajını yaptırırsan veya yapabilirsen otomatikman sürüş modun olmuş oluyor.Merhaba, ECO mod derken, ilk sayfadaki "sürüş mod 650 tl"diye bahsedilmiş, bunu mu açtırmamız gerekiyor? Bununla ilgili bir video, bir görsel var mı? Aklıma birden yattı da
EK: Manuel vitesli araçlarda mı yoksa sadece otomatik vitesliler mi işe yarıyor? Bende manuel vitesli 7.5 highline golf var.
Üst mesajlarda @İlker34 bahsettiği şekilde zaten otomatik açılıyor. Bu işi yapan yer anladığım kadarı ile sanki ayrı sürüş modunu da açıyormuş gibi 200 TL fark alıyor. Yine anladığım kadarı ile eğer sen mod tuşu alıp başka yerde montajını yaptırırsan veya yapabilirsen otomatikman sürüş modun olmuş oluyor.
Ben aliexpress den tuşu almıştım yarın montajını yaptıracağım. Benimki de manuel eco mod da işe yarıyor gaz kelebeği ayarını kısıyor
Tam olarak öyle değilmiş. Biraz daha emek ve kodlama gerekiyor.Üst mesajlarda @İlker34 bahsettiği şekilde zaten otomatik açılıyor. Bu işi yapan yer anladığım kadarı ile sanki ayrı sürüş modunu da açıyormuş gibi 200 TL fark alıyor. Yine anladığım kadarı ile eğer sen mod tuşu alıp başka yerde montajını yaptırırsan veya yapabilirsen otomatikman sürüş modun olmuş oluyor.
Ben aliexpress den tuşu almıştım yarın montajını yaptıracağım. Benimki de manuel eco mod da işe yarıyor gaz kelebeği ayarını kısıyor
Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın. Bu işlemin içinde orta konsola MODE tuşu eklemesi var mı? O parçayı taktırdınız mı, siz mi alıp götürdünüz (kaça aldınız?), yoksa onlar mı size ekstra ücretle sattılar? Ya da bu işlem yapıldıktan sonra MODE tuşu olmadan, sistemi ekranda mı kullanacaksınız?Sürüş modları ile ilgili sizden yedek anahtarınızı getirmeniz isteniyor. İşlem yaklaşık 1 saat sürüyor yanlarında getirdikleri başka bir anahtarı sizin aracınıza kodlayıp daha sonra oradaki sürüş modları,carplay vb uygulamaları sizin aracınıza tanımlıyorlar. Daha sonra sizin aracınızın anahtarlarını tekrar tanıtıyorlar ve kodlamadan sonra işlem sonlanmış oluyor. Eksiklerim olabilir. Benim gözlemlerim bunlar. Bu işlem için 550 ₺ ücret ödedim ve bir problem çıkmadı..