Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikler selamlar.Comfortline aracıma j far taktım sonunda.Photon milestone takıldı sislerde sarı sarı olmasın diye onlara da beyaz LED phodon taktik.Valla yaptık bı iş ama maliyet falan bi cesaret...Umarım pişman olmayiz...Saygılar.
Hocam ben vallahi kafayı siyirdim oku oku araştır et.Baktim olmicak Bursa'da iki yer var Fk tunige gittim.2900 far Photon mileston LED.Sislere photon Duo LED işçilik toplam 3975 gerçi işçilik almadık dedi ama...Milestone lar 750tl sisler için olanlar photon duo175 TL...
hayırlı olsun.. Gece sürüşünden sonra led ampüllerin facia olduğunu inşallah buraya yazmassınız. Daha önce JJ far ile led takan dostlarımız söküp xenon kit'e geçtiler
Rakam bence iyi, tekrar hayırlı olsun. Ben U düşünüyorum ama sizinki de güzel durmuş, birde gece aydınlatma videosu atarsanız bu başlığa çok güzel olur.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın @fanajal. Ben de düşünüyorum ama Tayvan ürünü pişman eder mi bilemiyorum, pek cesaret edemiyorum. Arabanın çehresini çok değiştiriyor ama gerçekten.
Yalnız takıldıktan sonra şurası dikkatimi çekti resimdeki Aralık fazla gibi üst çamurluk birleşim yeri y...Takana sordum orjinalinde öyle dedi şimdi dikkatli baktığın için falan...
Arkadaşlar birde kafama takılan bir şey var.Kisalara yani sadece ampul takıldı uzunlara herhangi bir sey takılmadi ışınlardan varmış galiba bende anlamadım...
Saglam farlar niye yan sanayi ürünle degistirilir hic anlamiyorum
Yok illede para harciyacaksaniz buyrun su direksiyondan takin @fanajal Toplam maliyeti 6 bin lira civari airbagli yeni direksiyon arti kaplanmasi, arabayi satmaktan vazgectiniz sanirim, para harciyacaksiniz arabaniza ki iyi tercih yapmissiniz, bari paralar bosa gitmesin :lol: