Hayirli olsun guzel olmuş
Bu konuyla ilgili tum olumlu olumsuz deneyimlerimi burada paylasmistim gozunuzden kacmis sanirim
Cok denemelerim oldu ben pimpirikli kusursuzluk pesinde olduğum için photon milesstone 10.000 lumenlik olan ledi dahi denedim video fotosunu paylastim
Merceksiz fara led takip memnun olanlar dahi olabiliyor belki sizde memnun kalacaksiniz ama fiyat fayda oraninda en kaliteli led de olsa performans memnun etmedi beni
Far icin fiyata birsey diyemecegim ama 750 tl led icin cok olmus bunu bence iade edin aldiginiz yere photon philisp osram ds2 4300 k xenon alin cok kullanmadan sicagi sigacina aldiginiz yere giderseniz belki hallederler
Ilanima koyduğum photon led icin bile bu bilgileri veriyorum ticaretini yapmıyorum dogru yönlendirmek istiyorum
650 tl lik photon ledi 400 satiyorum 1 haftalik ürün 8000 lumenlik olani sattim 10.000 lumenligi bilgi verdikten sonra alicilari vazgecirdim
satmak onemli degil
Xenon hata verir diyen satici sallamis bence ben hata almadim hata vermeyecek modelden taksin
Muayne zamani 30 tl lik halojen standart ampulden takip muayneden gectikten sonra xenonlara geri donebilirsiniz
Xenonlu ve ledli videomu incelemenizi farki gormenizi isterim
Tekrar dan gule gule kullanin