emreusta_ist
Yeni Üye
- İsim
- Emre USTA
@firatkavcu nasıl oluyor hocam bu? Benim ekranda sizinkiyle aynı. Ama ekranın ve hayalet göstergenin değişmesi lazım deniyor bana
Kablo aldığınız takdirde kendiniz kolayca yapabilirsiniz hocam. Forumumuzda tüm kodlamalar için ayrıntılı anlatımlar bulunmaktadır. Bunun dışında birçok kodlamanın YouTube'da videosu da bulunmaktadır. Yine forumumuzun eski üyelerinden olan @mehmetmert Hocamızın Smokemotion isimli YouTube kanalından da birçok kodlamanın nasıl yapıldığına dair videolara ulaşabilirsiniz.@mbonat maalesef hocam. Nasıl bir kablo almak gerek? Kablo harici bir masraf gerekir mi? Bi kablo alayım canım sıkıldıkça istediğim gibi değiştiririm diyorum aslında basitse bu işler.
Aracınızda Dinamik Uzun Far Asistanı Opsiyonu bulunmakta hocam. Ondan dolayı araç fotoğrafta göründüğü şekilde ön camında kameralı olacak şekilde gelmiş.@yer_ucagi_34 peki ben bu aracın şerit takip acc vs gibi özelliklerni açtırabilirmiyim ? Önünde kamerada var baya dolu bir araç aldıgım eski sahibide pek araçtan anlamıyordu aslında . Bu ön camda kamera var . Şimdi ben gizli özellik olarak şerit takip vs gibi hangi özellikleri açtırabilirim?
Ekli dosyayı görüntüle 26892