Hocam ne dayanıksız ne de sorun yaşanır diyorum fakat benim fikrimce açık ve net olarak motor ömrü azalacaktır. Yoksa Çorum'da 0-100'ü 5 sn olan 1.2 TSi bile yaptılar olmayacak bozulacak diye bir şey yok.Motor küçük diye dayanıksız mı oluyor ? Neye dayanarak böyle fikirlerde bulunuyorsunuz anlamıyorum. Rsa motorsportta gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz . Her turbo araçta olduğu gibi kullanıma dikkat ederseniz hiçbir sorun yaşamazsınız .
Aynen öyle hocam optimum değerlerde 190 PS elde edebilecekken neden 150 PS yapıp satsınlar bu arabayı. Milyar dolarlık ar-ge yürütülüyor o kadar.Extra yüksek güc= extra yüksek enerji= extra yüksek sicaklik= extra asinma= extra motor ömrü kisalmasi denklemi ile cözebilriiz, malum insanoglu yoktan varedemiyor, bir yerden alip bir yerden veriyorsunuz. Kenar mahalle ustalarina mi yoksa VW arge mühendislerine mi güvenirsiniz? Bir motordan daha fazla güc alma imkani varken, VW niye buna hayir olmaz der, 1.0 motordan 150bg güc almak istemez mi VW? Bu mühendisler aptal mi?
Klasik soru bunu her yazılım firmasının info kısmında cevabını bulabilirsiniz .Extra yüksek güc= extra yüksek enerji= extra yüksek sicaklik= extra asinma= extra motor ömrü kisalmasi denklemi ile cözebilriiz, malum insanoglu yoktan varedemiyor, bir yerden alip bir yerden veriyorsunuz. Kenar mahalle ustalarina mi yoksa VW arge mühendislerine mi güvenirsiniz? Bir motordan daha fazla güc alma imkani varken, VW niye buna hayir olmaz der, 1.0 motordan 150bg güc almak istemez mi VW? Bu mühendisler aptal mi?
Tercih meseleside mutlak doğrular vardır . Bende Goodyearda yaptım stajı ama kışlık lastik bile kullanmıyorum@mbonat Allah askina, uzatilacak bir konu degil bu, tercih meselesi der gecerim, ben pazarlama tekniklerine kanacak yasi coktan gectim, stajimi mercedes-benz sindelfingen'de yaptim, buyrun siz yaptirin, keyfini sürün
Tamamen katılıyorum. Konu açık ve net ortada zaten. İsteyen keyfine göre yaptırır yaptırmaz o ayrı konu.@mbonat Allah askina, uzatilacak bir konu degil bu, tercih meselesi der gecerim, ben pazarlama tekniklerine kanacak yasi coktan gectim, stajimi mercedes-benz sindelfingen'de yaptim, buyrun siz yaptirin, keyfini sürün