Bir musibet bin nasihatten iyidir derler.. Geçmiş olsun diliyorum.Evet hocam gerçekten kaskon varsa kafan kesinlikle rahat oluyor ne sıkıntılar çektim bir ben bilirim.çekici hizmetinden tutunda ikame araca kadar her türlü kolaylığı var.kısacası başına gelmiş ve tüm bu sıkıntıları yaşamış biri olarak diyorum kasko yaptırmadan trafiğe çıkmam.
Eksper aynı zamanda avukatlık yapıyor galiba. Eksper hesaplamakla yükümlü, başvuru konusununda kendiniz ya da avukat vasıtasıyla da yapabilirsiniz.Herkese hayırlı akşamlar aracım için ekspertiz raporu sonucunda 10.540 ₺ değer kaybı ödeneceğini sigorta eksperi bilgisini verdi yanlız raporu düzenlemek için 500 ₺ kendisine ödemem gerektiğini söyledi
Hocam 500 lirada pazarlık yapın ve değer kaybını alıp geçin daha fazla uğraşmayın o zaman.@ogzogz evet haklısınız ama avukata danıştım oda belli bir miktar ücret istiyor dolayısıyla gerçekten yoruldum bu teferruatlardan kaskom olsaydı bu kadar ne sıkılacaktım ne vakit harcayacaktım.
Evet o zaman 500 lira verin geçin. İyisiyle kötüsüyle bir tecrübe olmuş oldu.@AhmetCakmak pazarlık olmuyor malesef 5 bin ₺ ye kadar 250₺ tutuyormuş
5 bin ₺ üzeri 500₺ rapor düzenleme ücreti
kısacası fazlada irdeleyip canımı sıkmak istemiyorum
Hangi Servisti Hocam Rize Voskar mı yoksa?@Ender evet çok güzel işçilik ve içime sindi açık söyliyim bukadarını beklemiyordum
Tekrar uğrarsanız servise ; Gökmen Usta ; yedek parçada ismail bey ve diğer tüm çalışanlara benden selam iletin hocam. Çok güzel zamanlar geçirdik karadenizde görev yaptığım süre zarfında@Ender evet Rize voskar