serkan_kala
Üye
Bu nasıl far şantiyede falan mı çalışıyorsunuz içine noel baba koymalık olmuş,Merhaba arkadaşlar bu Volkswagenlerin farları neden böyle, daha önce polo vardı o da böyle , eniştemde amarok var o da öyle. Farlar açık değilken kötü değilde fakat farlar açıkken kötü görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 26907
Ekli dosyayı görüntüle 26908
Ekli dosyayı görüntüle 26909
Sanki leke değil yağmur yemiş çamurlanmış veya kılcal çatlaklar var gibi duruyor ama siz dedikten sonra sıkıntı vardır..Merhaba arkadaşlar bu Volkswagenlerin farları neden böyle, daha önce polo vardı o da böyle , eniştemde amarok var o da öyle. Farlar açık değilken kötü değilde fakat farlar açıkken kötü görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 26907
Ekli dosyayı görüntüle 26908
Ekli dosyayı görüntüle 26909
Farlar valeo fransız diye biliyorum,Aynı problem benim Basic - Bi Xenon farlarda da var.Tek çözüm bildiğim kadarıyla farın dış cam kısmını söküp iç kısmını temizlemek. Söküldükten sonra da eski randımanını verirmi bilmiyorum. Hatta soğuk ve yağmurlu havalarda farın cam kısmının içinde buğulanma da oluyor. Bunların hepsi fabrikasyon hata zaten... Düzgün AR-GE çalışması yapılmadan dandik italyan malı farları satmışlar bize... :angry:
Garantiden değiştirenler oldu forumu incelersenizGarantiye sokmuyorlar hiç bi şekilde.. buhar yapıncada hava değişimi diyip gönderiyorlar bu durumdada farın camının yapısından kaynaklı diyip gene gönderiyolar
hocam far camı dediğimiz plastik ile kasası olan siyah plastiği birbirine tutturmak için siyah conta silikon kullanılır. farı açmak demek bu contayı ısıl işlem ile sıvısal hale getirip kasa ile plastik olan camı (nasıl bir tabir ise ) birbirinden ayırmak demek. vida yok yani. tamamen yapıştırma.far camını açmak diye bahsedilen işlem far plastiğinin kesilip tekrar kaynatılması mı ? vidaları sökülüp mü parçaların ayrılması mı ?