serkan_kala
Üye
Orginal sıfır far aldım, ama servisten değil bir yerden denk geldi. Biraz uygundu hemen aldım. Zaten orginal olmayanlardan aydınlatma konusunda çok şikayet var almazdım onlardan öyle kullanmaya devam ederdim.@Golftdi Yeni far olarak ne aldınız, aynısından mı yoksa u led falan mı?
LED ampül değişikliği yaptıysanız o işlem sırasında tozlanmış olabilirMerhaba arkadaşlar bu Volkswagenlerin farları neden böyle, daha önce polo vardı o da böyle , eniştemde amarok var o da öyle. Farlar açık değilken kötü değilde fakat farlar açıkken kötü görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 26907
Ekli dosyayı görüntüle 26908
Ekli dosyayı görüntüle 26909
Toz varsa bir yerden giriyor demek,farın heryeri hermetic kapalı olduğunu düşünürsek normalde mümkün olmaması lazım,geriye tek bir seçenek kalıyor oda şu,forumdada bahsedilmişti ama hangi konu hatırlamıyorum,farın altında bi yerde farın buhar yapmaması için bir kapak/tıpa benzeri birşey olması lazım,onu az aralık bırakınca farın hava alması sağlanıp buhar yapması önleniyor,ya o çok aralık bırakıldı,yada siz aşırı tozlu ortamlarda kullandınız.Merhaba arkadaşlar bu Volkswagenlerin farları neden böyle, daha önce polo vardı o da böyle , eniştemde amarok var o da öyle. Farlar açık değilken kötü değilde fakat farlar açıkken kötü görünüyor.
https://www.golftutkusu.com/topic/1105-far-ve-sislerde-bugu-problemi/Merhaba arkadaşlar bu Volkswagenlerin farları neden böyle, daha önce polo vardı o da böyle , eniştemde amarok var o da öyle. Farlar açık değilken kötü değilde fakat farlar açıkken kötü görünüyor.