Value kelimesinin Türkçesi "değer" dir. Dimmwert yazan kanallarda ışık şiddetini ayarlarız. Fabrikanın ayarladığı değerler 127 olduğundan böyle yazıyorum ancak 100-127 kıyaslaması yaptım ışık şiddetinde herhangi bir artış olmadı. 0-100 aralığında değişiyor şiddeti. Yine de 127 yaptım. Bir zarar verecek olsa fabrika öyle girmezdi herhalde. Belki fark edemeyeceğim kadar bile olsa fark vardır.Engin_T dedi:Value 127 denilen yanma şiddeti mi yoksa başka bir şey mi? Yani 100 yapsak 127'den daha mı az yanacak?
Viraj farları bildiğiniz üzere sağa-sola dönüşlerde döndüğümüz tarafı aydınlatıyorlar. Paylaşılan kodlamayı uygularsanız selektörde yanarlar, fayda kısmına gelecek olursak uzun yola çıktığınızda, karanlık yerlerde ve akşamları ara sokak kesişimlerinde işinize yarayabilir. Hoşunuza gittiyse açarsınız mantıksız geldiyse açmazsınız hocam biz paylaşmış olduk sadeceiamalegend dedi:Selektör yapınca viraj farlarının yanması tam olarak ne işe yarıyor? açıkçası bana çok saçma geldi s=captain
Hocam memnun kalmadım, çok güçsüz kaldılar, zaten güçsüz kalacaklarını biliyordum içerisindeki sarı 55w nerde benim aldığım 6w nerde Zaten tek sipariş etmişim pakette tekmiş yani, kısacası bundan sonra ucuza diye öyle ürün almayacağım. Bu benim sadece efektif olarak ne verecek onu görmeme sebep oldu, yandığında çok hoş ve güzel bir ışık gözüküyor farın içerisinde ama bunun haricinde hiç bir yararı yok tabikide. Orhan hocamızın sislerine taktığının kırmızı versiyonu var, belki ileride ondan alıp tekrar deneyebilirim ama şuanlık bu konuyu kapattım. :'(MRT BSRN dedi:
doğrusun hocam. yanlış yazmışım. sisleri led yapın ana farlarla sellektör yapın diyecektim. sizde zaten u led var. düzelttim mesajı. s=ebebeErsinEsk dedi:@Orhan Hoca DRL dediğimiz u-led değil mi zaten hocam bizlerde.
@MRT BSRN Aynen öyle oldu hocam hiç sıkıntı yok arada denemelere devam, keyif yapıyoruz şunun şurasında :'(
Malesef sizde bu kanallar içteki nokta ledlere ait hocam. Henüz viraj farlarının bağlantısını bulabilmiş değiliz.U ledli aracımda yaptım fakat çalışmıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı?