@bf417 n11 filtrepazarı adlı satıcı yetkili Mann bayisi., aynı zamanda Mann tedarikçisidir., şuan belki de en güvenilir yerlerden birisidir
https://www.n11.com/magaza/filtrepazari
Şayet mazot filtresini Hengst marka tercih edecekseniz aracınızın mazot filtresi haznesini üreten firmayı bilmeniz gerekli (üzerinde yazar Mann-Hummel veya UFi diye yazar).,
Hengst her iki filtre kabı için ayrı ayrı filtre üretmiş hazneyi üreten firmaya göre uygun olanı alacaksınız buna dikkat edin..!!
Aslında filtre haznesi/filtre kabı demek bunparça için yanlış terimler., doğru cümle (mazot filtresi kütüğü) demek daha doğru.,
Mann-Hummel üretim ise uygun olan: E483KP
UFi üretim ise uygun olan: E439KP
Aslında mazot filtresini Mann marka PU8021 alırsanız her iki filtre haznesine uyumlu olarak üretilmiştir ama yenisi çıkacağından PU8021 stokta var mıdır zor., yeni serisinde ise çok yeni olduğundan tedariğinde sıkıntı var..
Mahle olarak düşünürseniz bu markanın ürettiği de her 2 tip filtre kütüğüne uyumludur., Mahle KX386
Polen filtresi için; bende 1 tane fazladan sıfır-jelatinli olarak VW AG mühürlü servisten alınma Mann marka Made in Germany olarak elimde mevcut
forumda ilan açmıştım konuda resimleri mevcut isterseniz uygun fiyattan verebilirim..