memin
Üye
bu arada aracıma N11 den çok çok arayıp uzmanparça adlı satıcı için mann tuzladaki yetkili dinamik oto yu arayıp bu satıcının mann ürünlerini sattığını ve parçayı gelen siparişlere göre kendilerinden aldığını güvenle alışvewriş yapılabileceğini söylemişti.normalde telefon ile belkide istanbuldaki tüm bayileri arayıp şirket adını sorup teyit almak istediğimde gizlilik ilkesi gereği tanımadıklarını söylüyorlar.bu sizleri yanıltmasın.çünkü başkaları bu platformlardaki hızlı satıcıların peşine düşüp nereden ürünü temin ettiklerini merak edip soruyorlarmış,kendileride o bayiden uygun fiyata almak için rekabet etmek istiyorlarmış.bu sebeple bayiler bahsi geçen şirkete ürünlerini verseler bile tanımadıklarını söylüyorlarmış.
ama allam etttim lullem ettim en sonunda tuzla bayi söyledi uzmanparça nın kendilerinden aldığını.
ben ondan sipariş geçtim ama değişim yapmadım.malum kurlar yüzünden alıp kenara koymak istedim.
hava+yağ+yakıt+antialerjik polen setini 364 tl iken almadık araştırdım çünkü güvenemedim.en son almaya karar verdiğimde kur farkı yüzünden 424 tl ye aldım. olsun sonuçta orjinal almanın verdiği gönül rahatlığı paradan daha önemlidir benim için.
usanmadan bu kadar önemli bilgileri veren tüm abi ve kardeşlerime hürmeten çok teşekkür ediyorum.kalın sağlıcakla.
ama allam etttim lullem ettim en sonunda tuzla bayi söyledi uzmanparça nın kendilerinden aldığını.
ben ondan sipariş geçtim ama değişim yapmadım.malum kurlar yüzünden alıp kenara koymak istedim.
hava+yağ+yakıt+antialerjik polen setini 364 tl iken almadık araştırdım çünkü güvenemedim.en son almaya karar verdiğimde kur farkı yüzünden 424 tl ye aldım. olsun sonuçta orjinal almanın verdiği gönül rahatlığı paradan daha önemlidir benim için.
usanmadan bu kadar önemli bilgileri veren tüm abi ve kardeşlerime hürmeten çok teşekkür ediyorum.kalın sağlıcakla.