Tesekkur ederimGeçmiş olsun dostum.
Tesekkur ederimGeçmiş olsun dostum.
Zaten bu stajerler ancak boş konuşur çok konuşur işe geldimi verimsizler.Supersin tesekkur ederim
Cennetten yeri kaptin sagolasin
Aslinda boyle 100 tl icin kastirmazdim su an psikolojik ve maddi olarak çöküntü deyim
Isten atildim tazminatsiz issizlik maasi bile alamiyorum
Whatsapta bana bagli stajere kufur etmekten
Ise iade davasi acamiyorum avukatim var altinizda bagli birine kufur asagilama ve rencide etmeye girdiginden suc teskil ediyor zaman ve nakit kaybi oldugundan gereksiz dava acmayacagim
Tesekkur ederim[mention=11839]HONEY[/mention] geçmiş olsun
Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun hocam...bu aralar gözüm hiç birşeyi götürmüyor yemin ederim, yani tutmayacağım salcam kendimi, ortam müsait değil... Niye ya niye vurup kaçarsın ne şer...neyse
Mecburen boşveriyoruz hocam, biz eşimize dostumuza kızıyoruz yeri geldiğinde araca şaka da olsa müdahale ettiklerinde,elin kendini bilmezi babasının malıymış gibi gelip vurup gidiyor. Sen istediğin kadar gözün gibi bak arabaya....Tesekkur ederim
Bos verin en büyük derdimiz bu olsun
Tesekkur ederim ustadGeçmiş olsun
Tesekkur ederimGeçmiş olsun hocam. İnşallah işler de en kısa zamanda daha iyi olur.
Ben de birkaç hafta sonra bunlardan taktıracağım ama işte böyle risk de var. Neyse çözülür bi şekilde seninki gibi [emoji4]
Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun Bülent bey. Umarım sıkıntılarını en kısa zamanda çözersin.